כללי איך הייתם עושים את זה ?

• הוסף לסימניות
להדגשת טקסט מסויים
באיזו תכונה הייתם משתמשים באינדזיין ?

קבצים מצורפים

• עמוד גמרא.png
    KB 318.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
במידה ויש משקל מתאים (בולד), משתמשים איתו.
במידה ולא, מסגרת לטקסט.

[אא"כ הכונה הדגשה בסגנון אחר, שהכל אפור והמודגש בשחור].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1682223:
במידה ויש משקל מתאים (בולד), משתמשים איתו.
במידה ולא, מסגרת לטקסט.

[אא"כ הכונה הדגשה בסגנון אחר, שהכל אפור והמודגש בשחור].

העימוד לא שלי.
אני לוקח עמוד של גמרא, ומטשטש חלקים

• הוסף לסימניות
מה אתם מציעים ?

כשאני מדביק אובייקט בצבע נייר על הדף זה מאוד מכביד על משקל הקובץ

• הוסף לסימניות
למה זה חשוב לך לעשות את זה דוקא באינדזיין?

• הוסף לסימניות
אלא במה ?
אני פשוט לא מכיר

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות בפוטושופ עם מסכות בקלות

• הוסף לסימניות
התוכל להדריך אותי בכמה מילים על מסיכה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1683830:
התוכל להדריך אותי בכמה מילים על מסיכה ?

מצורף קובץ בו אני מדגים את השלבים, קודם כל אני משכפל את השכבה עם אלט, מצייר את הנתיב שאותו אני רוצה להשאיר שחור, ויוצר ממנו מסכה, כך ששאר החלקים בשכבה לא נראים. אח''כ אני יוצר שכבת התאמה מעל השכבה התחתונה ומבהיר אותה, והשכבה העליונה נשארת שחורה כי היא מעל השכבת התאמה. בדוגמא השניה אני מטשטש את השכבה התחתונה עם פילטר. אפשר גם לוותר על שכפל השכבה וליצור שכבת התאמה עם מסכה, אבל נראה לי שזו הדרך היותר פשוטה שלא מצריכה ניסיון בפוטושופ
בהצלחה

קבצים מצורפים

• Untitled.mp4
    2.1 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על ההשקעה הרבה !!
עזרת לי מאוד !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה