איך הכי מומלץ לחתוך סרט?

• הוסף לסימניות
יש לי סרט לצפיה ואני רוצה למחוק 2 קטעים קטנים (במילים אחרות לסנזר)
ושהכל ישאר כרגיל.

איך עושים את זה?
אולי יש תוכנה חינמית נוחה לעשות את זה?

תודה מאוד.

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה מעולה שאחרי חיפושים נרחבים, מצאתי.
תוכנה מעולה מעולה!!!!!
פשוט ללחוץ deleat על הקטע הנבחר ונמחק בשניה.

אני כבר מעלה לך.

• הוסף לסימניות
בבקשה.

פשוט להתקין, ליצור בסרט נקודת התחלה וסיום.
ללחוץ delete, ולשמור חזרה כסרט.

להורדה מג'מבו מייל

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 82.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אולי אפשר שוב בבקשה את הקישור?
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה להוריד
אבל כותב מגמבו מייל שפג תוקף........

אפשר שוב??????

• הוסף לסימניות
בזמנו הורדתי את התוכנה
אני יודעת איך לשלוח בג'מבומייל לכתובת מסוימת אבל לא יודעת איך אני מעלה שכולם יוכלו להוריד.

אשמח לקבל הדרכה / כתובת מייל שלשם אשלח ואתם כבר תעלו...

• הוסף לסימניות
שלחי את ה"גמבומייל" לעצמך.
את הקישור שתקבלי במייל, תעתיקי ותדביקי כאן.

תודה מראש...

• הוסף לסימניות
רציתי לברר על האיכות. אם יש לי משהו שאני לא רוצה שיירד האיכות, זה משאיר איכות טובה? או שעדיף לשלוח למישהי עם פרימייר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה