איך המצלמה 7D

• הוסף לסימניות
האם היא יותר טובה מ70D
מה ההבדל בינהן?
מתאימה לצילומי וידאו?

איזו עדשה תהיה לי מעולה לצילומי וידאו?

• הוסף לסימניות
קחי את ה70 עם סיגמא 18-35 1.8

• הוסף לסימניות
על ה7D יש מבצע והיא עולה עכשיו 850 דולר כולל עדשה
ה70D עולה 1300 דולר
כולל העדשה הזו
F 18-135mm / 3.5-5.6 STM

האם שווה את ההשקעה והאם לא לקחת את הקיט המוצע ולקנות בנפרד מצלמה ועדשה?
תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
איפה יש את המבצע הזה?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי את ה-70D ואין לי קנה מידה להשוואה.
7D שימשה אותי כ-3 שנים והיא מעולה!
לאור מחירה האטרקטיבי, שוקלת לקנות אותה מחדש כמצלמת גיבוי.
גם בצילומי הוידאו שעשיתי איתה היא לא איכזבה.
מתגעגעת לביצועים ולהפעלה הידידותית שלה.

• הוסף לסימניות
70 D יותר מתקדמת ויש לה וידאו עם פוקוס אוטומטי, ה7D יותר מסיבית, וזה היתרון היחידי שלה.

• הוסף לסימניות
צריך לזכור, ה-7D לא מיוצרת מזה זמן מה. גם בחנויות אין מלאי של מצלמות חדשות. חבר'ה שמבינים אומרים כי מדובר במצלמות משופצות. בארה"ב זה מאוד מקובל, אבל מציינים כי זה ציוד refurbished או ביטוי דומה.

כאמור ל-70D מספר יתרונות קטן לעומת ה-7D ובמיוחד בנושא צילום הוידאו כמו שכבר נאמר.

גם בעדשת ה-18-135STM, יש גירסה חדשה יותר ובה מספר שיפורים קטן לעומת גירסה קודמת עבור הוידיאו. רואים את ההבדל בכיתוב על העדשה עצמה כשמשווים מול הדגם הישן יותר (לי יש גירסה ישנה ואחי קנה גירסה חדשה).

לי יש את ה-70D ונהנה ממנה.
ד"א, בארץ מוכרים את 70D+עדשת 18-135STM במחיר 4875 ש"ח, שזה בערך שווה למחיר בחו"ל, לא? כולל אחריות מקומית.

נ.ב., יש לי גם עדשת 24-105/F4 של קנון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1690364:
70 D יותר מתקדמת ויש לה וידאו עם פוקוס אוטומטי, ה7D יותר מסיבית, וזה היתרון היחידי שלה.
-האמנם?

הנה כמה חוות דעת בזאפ: (דירוג 5 כוכבים)
1. חוות דעת
מצלמת הקרופ הטובה ביותר לטעמי גם היום. 4 שנים קאנון לא מצאה באמת מחליפת קרופ אמיתית ל7D אולי שאר המצלמות עובדות עם קצת יותר גימיקים קטנים שלא באמת משפיעים על התמונה. המצלמה הזו היא פנטסטית , ומקצועית. אוהב אותה בכל רגע נתון של צילום.

יתרונות
מהירה מאוד (מדהים עד כמה) , מסיבית וחזקה, וידאו וסטילס מדהימים. מקצועית ונוחה לתפעול.
2. חוות דעת
מצלמת רפלקס מעולה. משמשת אותי לעבודה אינטנסיבית מספר שנים. עובדת ללא רבב. נוחה ליד וידידותית למשתמש.

יתרונות
מחיר טוב ביחס לתמורה
מהירות
עמידה בגשם (גם מעבר לטיפות)

3. חוות דעת
לסכם במילים "מצלמה מדהימה" זה פשוט לא מספיק. בעולם שבו כל צעצוע אלקטרוני שנמצא בשוק מעל שנה נחשב כבר למיושן ופרימיטיבי, המצלמה הזאת מתקרבת ליום הולדת שנתיים ולוקחת בהליכה את כל המצלמות בקליבר שלה ומטה, ואף נותנת פייט ראוי למצלמות Full Frame דוגמאת אחותה הגדולה 5DMKII.
התמורה הטובה ביותר למחיר של מצלמת HDSLR ברמה גבוהה שמוציאה תמונות מצויינות ווידאו מעולה.

יתרונות
איכות בניה מצויינת (עשויה מגנזיום)
ארגונומית ברמה אחרת לגמרי
מערכת פוקוס נוחה ויעילה
וידאו מצויין
8 פריימים לשניה

4. חוות דעת
אגדה עוד בחייה,מצלמה שקל להתאהב בה,טובה יותר מאחותה הגדולה והיקרה יותר, בכל פרמטר למעט איכות תמונה,מה שעדיין לא הופך אותה לפחות טובה.כי בכל שאר הפרמטרים היא בועטת בכולם,וידאו משובח,טוב יותר מכל מצלמת וידאו מיקצועית.
אפשריות פוקוס מרובות,מהירה מאוד,אינטואיטיבית,ארגונומית בצורה נפלאה,חזקה,משקל בריא,פלאש מובנה ,שידור אלחוטי לפלאשים,מסך מדהים,צבעים נפלאים,ניקוי רעשים בISO גבוה מעולה.תפריט מהיר,
יורה כמו מכונת יריה 8 פריימים לשניה,לצלמי ספורט ציפרים,גולשים,עיתונות,,..כפתורים מרובים לתפעול מהיר ונוח,ג'וייסטיק נוח וגלגלות,שחולקות שליטה עליונה ותחתונה בבפרמטרים שמופיעים במסך, תיפעול חכם מאוד.
ג'ויסטיק מדהים לשליטה מהירה במיקום הפוקוס בזמן צילום של התרחשויות מהירות,בקיצור אחרי שצילמתי 8 חודשים ב7D אני לא יכול לצלם בשום גוף אחר,מצלמה שכלום לא עוצר אותה מלהוציא את הפריים שרציתי,לא חושך,לא תנועה מהירה,לא מזג אוויר,כשיש לך אותה ביד אתה מרגיש שאין מה שיעצור אותך להגיע לתוצאה הרצויה.יחד עם עדשה שיש לה מייצב טוב,אפשר לקחת מהיד פריימים במהירויות נמוכות מאוד, מאוד ,מאוד,...מניסיון, עד משהו כמו רבע שניה,מטורף.ללא חצובה ועם תוצאות מצויינות וחדות.מבחינתי אין לה תחליף כרגע,....אולי 8D אם תצא,על אותה פלטפורמה מוצלחת כמו ה7D.

יתרונות
קצרה היריעה מלהכיל,....20 המילים שזאפ מאפשר אינן מספיקות חבל להתחיל.
מחיר מצויין.
5. חוות דעת
לסכם במילים "מצלמה מדהימה" זה פשוט לא מספיק. בעולם שבו כל צעצוע אלקטרוני שנמצא בשוק מעל שנה נחשב כבר למיושן ופרימיטיבי, המצלמה הזאת מתקרבת ליום הולדת שנתיים ולוקחת בהליכה את כל המצלמות בקליבר שלה ומטה, ואף נותנת פייט ראוי למצלמות Full Frame דוגמאת אחותה הגדולה 5DMKII.
התמורה הטובה ביותר למחיר של מצלמת HDSLR ברמה גבוהה שמוציאה תמונות מצויינות ווידאו מעולה.

יתרונות
איכות בניה מצויינת (עשויה מגנזיום)
ארגונומית ברמה אחרת לגמרי
מערכת פוקוס נוחה ויעילה
וידאו מצויין
8 פריימים לשניה
חסרונות: לא Full Frame

• הוסף לסימניות
אם תקראי את המבחנים על ה5D אי שם ב2006 תרוצי לקנות אותה.

ה7D מצלמה מעולה בכל מה שקשור לאיכות הגוף והנוחות. היא היתה המצלמה הכי כיפית שהיתה לי - אולי גם יותר מהמארק 3
באיכות התמונה שלה היא נופלת. מה לעשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1690926:
אם תקראי את המבחנים על ה5D אי שם ב2006 תרוצי לקנות אותה.

ה7D מצלמה מעולה בכל מה שקשור לאיכות הגוף והנוחות. היא היתה המצלמה הכי כיפית שהיתה לי - אולי גם יותר מהמארק 3
באיכות התמונה שלה היא נופלת. מה לעשות.
אני משווה את איכות התמונה של ה-5DIII שלי היום ל-7D שלי הקודמת
ואני אומרת זאת עפ"י התוצאות בשטח, בהרבה מובנים ופרמטרים ה-7D עלתה על ה-5DIII ,
למרות שהיא היתה קרופית, נהניתי מכל היתרונות שצויינו בחוות הדעת הנ"ל.

• הוסף לסימניות
הנסיון שלי מהמצלמות הנ"ל שונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1690941:
הנסיון שלי מהמצלמות הנ"ל שונה.
ה-5DIII טובה מאוד אבל יש לה את הקטעים המעצבנים שלה שלא היו ב-7D...

• הוסף לסימניות
אני מדבר על איכות תמונה בלבד.
איזה יתרון יש ל7 על ה5?

• הוסף לסימניות
בצבעים, בחדות ובניקוי רעשים ב-ISO גבוה.

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לחכות קצת כי יצא לשוק דגם חדש ל5d לדעתי זה יוזיל את המארק 3 וזה וודאי עדיף על ה7d.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה