דרוש מידע איך הנעליים של SHEIN ?

• הוסף לסימניות
יש מעור?
הן נוחות?
אשמח לדעת לפני שאני מזמינה.
המחירים פשוט קורצים.....

• הוסף לסימניות
מושלמות!!!
יש לי מהם כבר משהו כמו 6 זוגות.. אני ממליצה בחום!! כמובן שכדאי לך לקרוא תגובות לפני לגבי המידה, אבל מבחינת איכות. אני כבר 2 עונות איתן והן פשוט איכותיות.. יותר מהרבה חנויות בארץ

• הוסף לסימניות
איך המידות? כמו בארץ?

• הוסף לסימניות
אני גם ממש מרוצה מהנעליים שלהם
שבניגוד לבגדים שהם לא באיכות אי אי אי...

• הוסף לסימניות
מושלמות!!!
יש לי מהם כבר משהו כמו 6 זוגות.. אני ממליצה בחום!! כמובן שכדאי לך לקרוא תגובות לפני לגבי המידה, אבל מבחינת איכות. אני כבר 2 עונות איתן והן פשוט איכותיות.. יותר מהרבה חנויות בארץ
יש לכם לעלות קישורים לנעלים שהזמנתם?

• הוסף לסימניות
אין לי אותן מספיק זמן כך שלא לגמרי יודעת להגיד לך כמה הן נוחות.
אבל לבנתיים נראות ממש בסדר ובמחיר הזה לגמרי שווה!
והגיע ממש מהר!!
אלו הנעליים שהזמנתי
נעליים
סנדל

• הוסף לסימניות
בגדול נעליים טובות ויחסית נוחות(לא מאד)
בקשר למידות אני תמיד בודקת בתגובות ולפי זה מזמינה (ברשמי זה מידות כמו בארץ)
אגב המלצה שלי- לפני שמזמינים כדאי להסתכל בתמונות בתגובות אפשר ממש להתרשם ככה מהנעל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה