איך הצביעה

• הוסף לסימניות
הציור לא שלי הצביעה כן, אהבתי מאוד את העבודה למרות שזה לקח לי המון שעות, והחלטתי לשקול להתמקצע בזה, מה אתם אומרים? אשמח להערות בונות ומקדמות.

קבצים מצורפים

• תמונת-ילדות---פלוס-רקע.jpg
    KB 407.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
חמוד
לדעתי כדאי להוסיף נקודת ברק קטנה ולבנה בעיניים

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
כדאי לחזק את האור והצל.
ולמצוא טכניקה שלא יהיו קוים לבנים בין הקו הדינמי לצבע.

• הוסף לסימניות
כשאת אומרת שהציור לא שלך, זאת אומרת שהעתקת בראיה או ממש דף על דף?..
כל מקרה יצא מוצלח מאוד, אהבתי את הרקע, הדמויות יצאו חיות וטובות, כמו שיעקב אמר מעליי חפשי דרך שלא יהיה רווח בין הקו לצבע, הייתי גם ממליץ לעשות קווים עבים יותר כדי להוסיף חיות..
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
ציור שקיבלתי סרוק, עבדתי עם עכבר רגיל ממילא העבודה היתה קשה ואיטית, ניסיתי לעבות את הקוים, וגם ניסיתי להשאיר כמה שפחות לבן אבל זה התוצאה, אולי תתרמו לי מנסיונכם קצת ידע ועצות מה לעשות בפעם הבאה.

• הוסף לסימניות
את הסריקה לשים בשכבה עליונה
בשיטת שילוב של הכהיה Multiply וכד'.
אפשר לחזק את הצבע השחור ע"י שכפול השכבה.

וכל שכבות הצביעה יהיו מתחת שכבת הקו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה