דרוש מידע איך ואיפה אתם מאחסנים מעילי ילדים בחורף?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת תליה? יש לך תליה שמוקדשת רק למעילים? אין לי מקום בבית בשביל זה............
אפשר ארון בעומק 40 ס''מ מאיקאה

ולשים בפנים מתלים רגילים
לדוגמא
(יש יותר זולים)

• הוסף לסימניות
זה היה מוצלח?
ואיפה הקופסא מאוחסנת?
כי זה נראה שזה האופציה היחידה בשבילי.
אין לי מקום בארונות בשביל זה.
ואין לי ארגזי מצעים וכו.
היה מאד מוצלח, נכנס לי למרפסת שירות. (יש לי מרפסת ארוכה.) דחסנו לקופסה אחת 8 מעילים...
שמתי מעל זה סל כביסה כך שלא הרגשתי אפילו שזה תופס מקום.
בקיץ זה הפך להיות קופסת אחסון לפליימוביל.
והשנה ראיתי שיותר נכון לי להחזיר לארגז מצעים שם זה מאוחסן כל השנה.
כן קניתי קטן יותר לקפוצונים ולסוודרים. (5 כחולים של תלבושת ועוד 10 צבעוניים לאחה"צ...) זה לא היה הגיוני לתליה לכן החלטתי על הקופסה.

• הוסף לסימניות
אפשר ארון בעומק 40 ס''מ מאיקאה

ולשים בפנים מתלים רגילים
לדוגמא
(יש יותר זולים)
תודההה!
אבל אין לי מקום בבית לשים עוד ארון, הוארונות מלאיםםם.

• הוסף לסימניות
זה לא היה הגיוני לתליה לכן החלטתי על הקופסה.
טובבב, נראה לי אני אלך על קופסא.
יש עוד מישהו שמאחסן בקופסא ומכיר קופסא ייעודית לכך? או קופסא שיותר תתאים מסתם קופסא מלבנית ?

• הוסף לסימניות
טובבב, נראה לי אני אלך על קופסא.
יש עוד מישהו שמאחסן בקופסא ומכיר קופסא ייעודית לכך? או קופסא שיותר תתאים מסתם קופסא מלבנית ?
אולי יתאים לך יותר לאחסן כל מעיל בקופסה קטנה יותר נפרדת?
ואז את יכולה להניח אפילו בארון תליה

• הוסף לסימניות
מתלים בנישה מחוץ לדלת (תצוגה מחוץ לבית;))
תבדקי שזה לא מפריע לשכנים.
בבנין שלי משאירים בחוץ מטריות ותצוגה של מגפיים ובימבות.
וזה ממש מפריע לי לעבור עם העגלה של התינוקת.
וחוץ מזה זה נותן הרגשה של מגורים במחנה פליטים.
אני לא מעיזה התלונן אנחנו חדשים בבנין וזה כולה שכירות אז סובלים בשקט.

• הוסף לסימניות
תבדקי שזה לא מפריע לשכנים.
בבנין שלי משאירים בחוץ מטריות ותצוגה של מגפיים ובימבות.
וזה ממש מפריע לי לעבור עם העגלה של התינוקת.
וחוץ מזה זה נותן הרגשה של מגורים במחנה פליטים.
אני לא מעיזה התלונן אנחנו חדשים בבנין וזה כולה שכירות אז סובלים בשקט.
זה לא מעבר זה נישה רק לנו. וכולם עושים כך... וכן את המטריות והמגפיים כתבתי למעלה איפה אני מניחה

• הוסף לסימניות
אני קניתי מוט של וילון וחיברתי אותו לקיר במרפסת שירות. ככה המעילים לא ב"עין" כל היום וגם מתייבשים ומתאווררים.
פחות הייתי הולכת על קופסא כי א"א לשים שם מעיל רטוב וגם כל פעם שמשהו רוצה לקחת מעיל הוא צריך להפוך את כל הערמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה