כללי איך זה נראה בעינכם?

• הוסף לסימניות
עשיתי עבודה לאיזו גננת (בקשה טובה, לא לזלזל כעת בנושא הגננות)
ואח"כ העבירה את זה בין הגננות, כאילו מכרה את זה, זו זכותה?
כי בעצם אני יכולתי להרוויח על זה.

מענן אותי כי בעצם זה זה שלה העבודה לא?

• הוסף לסימניות
לדעתי!
שום עבודה לא הופכת להיות של הלקוח
זה לשימוש אישי בלבד
אלא אם כן סוכם אחרת

• הוסף לסימניות
מה אם כן הדין של מי שקונה תמונות משאטרסטוק ומוכר? אהממ?

• הוסף לסימניות
עוד הוכחה לחשיבות חתימת חוזה תנאי עבודה בצורה מסודרת.
יש על זה הרבה אשכולות בפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי770;2358525:
מה אם כן הדין של מי שקונה תמונות משאטרסטוק ומוכר? אהממ?

מותר לגנוב מגוי...במיוחד שהוא לא יודע מזה וזה לא עושה חילול השם

האמת שאני לא בטוחה...אשאל עוד היום רב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;2358563:
עוד הוכחה לחשיבות חתימת חוזה תנאי עבודה בצורה מסודרת.
יש על זה הרבה אשכולות בפורום.

איזה למשל?

• הוסף לסימניות
הזמנתי פעם ציור מציירת פה בפורום
והיא נתנה לי מראש שני מחירים: אחד עם זכויות על הציור, ואחד בלי.
אולי זה טוב גם בשבילכם הגרפיקאים.
בשביל עבודות שהן לא ספציפיות ויכולות להתאים לעוד אנשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה