כללי איך זה?

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    1.9 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
ילד מתוק וחינני!
העריכה חמודה!קצת מפריע לי שהתמונות לא שלמות\קטועות וכן הרקע לא חלק-יש לו קימוטים
את צילמת?

• הוסף לסימניות
אני לא צילמתי, מישהי הביאה לי כמה תמונות של צלמת
וביקשה לי לאחד אותם כדי לתת מתנה להוריה.

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש! וכפול 3 זה מתוק פי 3!
קצת שיפורים שיהיה מושלם:
א. לטשטש את קפלי ה"וילון" ברקע שישיה שחור די אחיד, הם מעצבנים בעין...
ב. מה קורה שם בין רגלי הסוס? צריך להיות שם שחור ורק הנעל צריכה להשאר.
ג. להכהות את הרצפה בקטע שהוא יושב, כי הרצפה מתחת לסוס הימני יותר כהה והטשטוש כך לא מוצלח.
ד. סתם הפריע לי הקו מסביב ללב והפונט הרועד אבל זה כבר ממש עניין של טעם.
ה. שוב, התמונות מהממות, והשליוב לתמונה אחת יושב טוב ומוצלח, עם קצת עריכה של הרקע שיהיה מושלם זה יהיה ממש משובב...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חמוד מאוש.
אני אישית לא אוהב קווי היקף לאותיות, הופך אותן לדעתי לגסות מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1025300:
סתם הפריע לי הקו מסביב ללב והפונט הרועד אבל זה כבר ממש עניין של טעם.

זה פשוט עניין של טעם, אני כך אוהבת, ועוד יותר הלקוחה בחרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לימדי;1025895:
זה פשוט עניין של טעם, אני כך אוהבת, ועוד יותר הלקוחה בחרה!
חמוד!
זה לא רק עיניין של טעם.
הפונט לא נראה כ"כ תקני.

• הוסף לסימניות
עדיין מהדהד לי בראש המילים של המורה לעיצוב "אין קווי מתאר לטקסטים"
למרות שאני כן משתמשת בזה מפעם לפעם
וזה באמת עניין של טעם
רק היזהרו בעדינות ובמומחיות

• הוסף לסימניות
מתוק.
(קצת מפריע שהתמונות מתפרסות על כל העמוד, תקטיני שלא יהיה צפוף... כדאי גם את התמונה האמצעית להזיז ימינה שלא תעלה על הסוס)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה