קורונה איך חוזרים ללמד אם אין תחבורה?

• הוסף לסימניות
כשאני עייפה לא חותמת על כלום.... :)
אבל באמת צריכה לבדוק זה האוטובוס לסמינר ... [של הבנות]
גם ב"איפה בוס" לא מופיעים קווים 6,8,
ואגב קו 400 מופיע שעוצר בתחנות(כולל שעת עצירה בכל שעה שקיים הקו)

יש מצב שהם לא פעילים,
קו 8 זה הקו הכי עמוססס בבני ברק!!
(כן! יותר מקו 2! מניסיון בשניהם)
לגבי קו 6, אין לי מושג.
קו 6 היה מהראשונים שבוטלו בבני ברק
זה אני זוכרת מערב פסח

עוצר בכתום ;)
באמת זה בעיה...שלא יתחיל להיות הרבה אזורים אדומים.
ממש "אוי לי מיוצרי ואוי לי מיצרי" (אוי ואבוי אם נחזור ואוי ואבוי אם לא נחזור)
קו 92 לא פעיל
כך גם תושב פנים בני ברק שרוצה להגיע לאלעד יצטרך לקח קו לזבוטינסקי ומשם לפתח ומשם לאלעד....

• הוסף לסימניות
ואגב קו 400 מופיע שעוצר בתחנות(כולל שעת עצירה בכל שעה שקיים הקו)
במשפחתנו התקיימה ברית בירושלים, הסבא והסבתא [בני 41] נסעו בקו 400...
ואמרו להם שיש תחנה אחת, יתכן מאד והשתנה מסוף שבוע שעבר.

• הוסף לסימניות
משהו ניסה לדבר עם משרד התחבורה על הענין?
זה ברור שיעשו משהו לתחבורה מיד כשיאפשרו לימודים
הם גם לא רוצים בלאגנים בתחנות (כי אסור לעלות יותר מ20 אנשים)
עם כל הכבוד על הטענות לגבי ההתיחסות לחרדים וברור שחלק גדול מהם אמת לגמרי אבל ברור שהם גם לא רוצים התפרצות חדשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה