- הוסף לסימניות
יש מצב שהם לא פעילים,קווים: 6, 8, לא פעילים!
קו 8 זה הקו הכי עמוססס בבני ברק!!
(כן! יותר מקו 2! מניסיון בשניהם)
לגבי קו 6, אין לי מושג.
יש מצב שהם לא פעילים,קווים: 6, 8, לא פעילים!
גם ב"איפה בוס" לא מופיעים קווים 6,8,כשאני עייפה לא חותמת על כלום....
אבל באמת צריכה לבדוק זה האוטובוס לסמינר ... [של הבנות]
קו 6 היה מהראשונים שבוטלו בבני ברקיש מצב שהם לא פעילים,
קו 8 זה הקו הכי עמוססס בבני ברק!!
(כן! יותר מקו 2! מניסיון בשניהם)
לגבי קו 6, אין לי מושג.
קו 92 לא פעילעוצר בכתום
באמת זה בעיה...שלא יתחיל להיות הרבה אזורים אדומים.
ממש "אוי לי מיוצרי ואוי לי מיצרי" (אוי ואבוי אם נחזור ואוי ואבוי אם לא נחזור)
במשפחתנו התקיימה ברית בירושלים, הסבא והסבתא [בני 41] נסעו בקו 400...ואגב קו 400 מופיע שעוצר בתחנות(כולל שעת עצירה בכל שעה שקיים הקו)
כ ן, ראיתי עוד אוטובוסים מלבד קו 5למיטב ידיעתי
כל הקוים הפנימים פועלים בבני ברק
זה ברור שיעשו משהו לתחבורה מיד כשיאפשרו לימודיםמשהו ניסה לדבר עם משרד התחבורה על הענין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים