איך חרדי שיש לו רק פלאפון כשר מסתדר עם חניית פנגו

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת איך אני יכול להפעיל פנגו כשיש לי פלאפון כשר
תמיד אני מבקש מחילוני או אדם שיש לו אפליקציית פנגו
אבל חשבתי לעצמי שזה לא הגיוני לאדם חרדי סנטדרתי לא יהיה שירות פנגו בלי להזדקק לטובות אחרים
אז מי שמכיר את השירות הטלפוני הפשוט או את השירות שהם נתנו לציבור החרדי יעזור לי מאוד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
וכל פעם אני יהיה זקוק להתקשר אליהם
הרי השירות שלהם נגמר בשבע בערב
אז מה אני עושה שאין מענה טלפוני
אחרי הרישום הראשוני לא צריך נציג
מפעיל בשניה חניה במענה אוטומטי.
תנסה...
זה פשוט וקל...

• הוסף לסימניות
וכל פעם אני יהיה זקוק להתקשר אליהם
הרי השירות שלהם נגמר בשבע בערב
אז מה אני עושה שאין מענה טלפוני
לא,
רק ברישום הראשוני
בשאר הפעמים זה מול תקליט. אין צורך בנציג. (המס' שלך מזוהה עם מס' הרכב שלך, ואז אתה מתחיל ומסיים חניה בקלות

• הוסף לסימניות
לי היה סלופארק, אני לא משתמשת בזה הרבה, ופתאום בחודשים האחרונים לא הצלחתי להפעיל את זה דרך הטלפון.
אתמול נכנסתי לאתר שלהם דרך המחשב וגיליתי שהיתה בעיה עם כרטיס האשראי (הוא התבטל ולא התעדכן שם המספר החדש) סידרתי את התשלום ומאז יכולה שוב להפעיל חניה בקלות.
גם בחניונים כשנכנסים, מקבלים מיד שיחת טלפון עם אפשרות להפעיל את החניה בלחיצת כפתור.

• הוסף לסימניות
בטלפון זה אותו דבר כמו האפליקציה בדיוק. אין שום ענין באפליקציה !

• הוסף לסימניות
לאחרונה פנגו שינו את התפריט שלהם ב4500* וכבר אי אפשר להפעיל חניה בשיחת טלפון.
מעצבן מאד.
אם מישהו יכול להרים את הכפפה ולפעול בענין, תהיה בכך תועלת גדולה לכל בעלי הטלפונים הכשרים.
תודה

• הוסף לסימניות
התקשרתי הרגע לפנגו
הכל עובד כרגיל
"להפעלת חנייה בכחול לבן הקישו 1..."
מאוד קל, נח ופשוט!!

• הוסף לסימניות
לא חושבת שאפשר
מספר הטלפון האישי שלך מקושר למספר הרכב שבבעלותך.

• הוסף לסימניות
התקשרתי הרגע לפנגו
הכל עובד כרגיל
"להפעלת חנייה בכחול לבן הקישו 1..."
מאוד קל, נח ופשוט!!
אצלי בטלפון זה לא עבד בשבוע האחרון.
פניתי עכשיו לחברה והתברר שהטלפון שלי נמחק משום מה מהמערכת, ולכן זה לא עבד.
כעת סודר.

• הוסף לסימניות
אם אני שוכר רכב ואני רוצה להפעיל פנגו
יש אפשרות כזאת?
אתה פשוט מקיש במענה האוטומטי את מספר הרכב השכור.
רק תשים לב - הוא שואל אותך אם הרכב שלך תקיש כאילו הרכב שלך.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות במכשיר הוויז הכשר
להעלות גם את אפליקציית פנגו

• הוסף לסימניות
באזור האישי אפשר להוסיף ולהסיר רכבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה