התייעצות איך יודעים אם הודעת מייל היא לא סייבר

• הוסף לסימניות
שלחו לי במייל את ההודעה הזו:
רק להעביר אל תמחקו... לא מבקש כסף . . . . מבקש רק להפיץ... שמי מאיר כהן בן 16 וסובל מזן נדיר של לאוקמיה(סרטן הדם ) הסיכוי היחיד שלי הוא השתלת מח עצם, אין לי סיכוי לשרוד בלי השתלה, עלות הניתוח הוא 85000 משפחתי גייסה 32000 הארגון שעוזר לי לגייס כספים סגרה עסקה עם החברה YAHOO and AOL והם יקבלו עבורי 0.1 סנט עבור כל הודעה מועברת אני מתחנן שתיתן לי גם הזדמנות לחיות כמוך להעביר את זה לוקח רק כמה שניות אצלי זה עיניין של חיים, או מוות בבקשה תעבירו את הלאה...

שה' יעזור לכם ,כמו שאתם עוזרים לי תודה מראש

מאיר

השולח הודיע על ידי
Mailtrack

אני מאד רוצה לעזור ולשלוח להרבה אנשים רק קצת חוששת שזה סייבר ולא רוצה להזיק לכולם אז אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי ולהגיד לי אם זה בסדר אשמח מאד!!
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
שטויות
קיבלתי את זה גם
את מאמינה לזה שבכזאת דרך הוא מקבל כסף??

לא מאמינה שאנשים עדיין מאמינים לשטויות האלו....

• הוסף לסימניות
זה היה לפני 3 שנים...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה וירוס, אבל זה גם לא אמיתי.
זה כבר שנים מופץ בגרסאות שונות, ופורסם שזה שטויות

• הוסף לסימניות
אמרו לי שזה עובר כבר כמה עשרות שנים....
מידי חודשיים מתחיל גל חדש...

• הוסף לסימניות
אני מאד רוצה לעזור ולשלוח להרבה אנשים רק קצת חוששת שזה סייבר ולא רוצה להזיק לכולם אז אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי ולהגיד לי אם זה בסדר אשמח מאד!!
טוב שהקשבת לאינטואיציה שלך. זה ספאם (לא סייבר, סייבר זה כבר מושג אחר.)

• הוסף לסימניות
לדווח על ספאם?
אין מה לדווח על ספאם
הרי קיבלת את זה מחברה! מישהו מוכר!
זה הודעה עוברת בין אנשים!!!
ספאם זה הודעה שקיבלת ממישהו לא מוכר, והוא חשוד כ"טרול"
ואם תדווחי עליו גוגל יחסמו את ההודעה שלו

ובאמת האתר של חנן כהן מעולה לבדיקת חשדות

• הוסף לסימניות
אם זה הגיע מאיש קשר מוכר אז פשוט תעני לו 'השב' ותעשי לו לינק לאשכול הזה :)
ואל תדווחי עליו לגוגל.
ואם כבר דיווחתי? זה בעיה? וגם מחקתי את זה כבר מהספאם

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
חוסמים או שזה יישלח לספאם עם התראה?
אחרי דיווח אחד לא קורה כלום
במידה והרבה מדווחים על שולח שהוא ספאם
המיילים הבאים שלו ישלחו אוטומטית לספאם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה