איך יוצרים אתר חברים פרטי

• פותח הנושא lmaof
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיצור השאלה שלך היא איך לנעול אתר רק למשתמשים רשומים.

• הוסף לסימניות
זה התוסף הפופולרי ליצירת אתרי חברים בוורדפרס

ישנם כמה תוספים,
אני ממליץ על וושליסט
אני יודע שזה קצת מורכב למי שלא שולט היטב באנגלית ולכן תרגמתי אותו לעברית,
אם תרצה בשמחה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיימוש;2228106:
ישנם כמה תוספים,
אני ממליץ על וושליסט
אני יודע שזה קצת מורכב למי שלא שולט היטב באנגלית ולכן תרגמתי אותו לעברית,
אם תרצה בשמחה..

א. שכחת לציין שזה עולה החל מ200$, בעוד שישנם פתרונות הרבה יותר זולים בשוק, ואפילו חינמיים, תלוי בצרכים כמובן.

ב. שכחת לציין שיש לך אינטרס כלכלי מובהק שהוא יבחר בהמלצה שלך, כדי שתזכה בעמלת ההפניה.

• הוסף לסימניות
האם ניסית את הפתרונות הללו?

אני ניסיתי המון תוספים והם פשוט לא עשו את העבודה.
לרוב מי שמעוניין באתר חברים יבקש אפשרות של שדרוג סדרתי כדי שלא כל התוכן יוצג מיד (לתת תקופת נסיון וכו').
לגבי המחירים הם מופיעים באתר שלהם בצורה מסודרת. 197$ לאתר בודד ו297$ ללא הגבלת אתרים שבבעלותך!
וכן, אני מקבל עמלה עבור כך ותמורתו אני מביא קבצי תרגום והסבר בעברית, כך שלדעתי זה משתלם..
בכל מקרה אם אתם יודעים על תוסף טוב שעובד במחירים זולים יותר, אשמח לדעת.:):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיימוש;2228496:
אני ניסיתי המון תוספים והם פשוט לא עשו את העבודה.
לרוב מי שמעוניין באתר חברים יבקש אפשרות של שדרוג סדרתי כדי שלא כל התוכן יוצג מיד (לתת תקופת נסיון וכו').
לגבי המחירים הם מופיעים באתר שלהם בצורה מסודרת. 197$ לאתר בודד ו297$ ללא הגבלת אתרים שבבעלותך!
וכן, אני מקבל עמלה עבור כך ותמורתו אני מביא קבצי תרגום והסבר בעברית, כך שלדעתי זה משתלם..
בכל מקרה אם אתם יודעים על תוסף טוב שעובד במחירים זולים יותר, אשמח לדעת.:):)

Ultimate Membership

הדגמה והסברים

הורדה

אל תנסו לגזור קופונים תנסו לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;2228722:
Ultimate Membership

הדגמה והסברים

הורדה

תודה רבה על המידע!
התוסף לפי ההדגמה נראה הרבה יותר פשוט וידידותי להפעלה.
האם אפשר להגדיר בו את הטפסים בעברית?
והקישור להורדה חסום לי אז אם אפשר להעלות בצורה שונה.

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;2228722:
Ultimate Membership

הדגמה והסברים

הורדה

הוויש ליסט מצוין ומשוכלל,
אבל יש תוספים זולים יותר. שנותנים מענה של 80%
השאלה מה את צריכה בדיוק והאם יש לך סבלנות לתרגם מערכת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;2229207:
תודה רבה על המידע!
התוסף לפי ההדגמה נראה הרבה יותר פשוט וידידותי להפעלה.
האם אפשר להגדיר בו את הטפסים בעברית?
והקישור להורדה חסום לי אז אם אפשר להעלות בצורה שונה.

תודה רבה!!!

סודר, בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה