דרוש מידע איך יוצרים קשר עם ועדת הרבנים לעניני תקשורת?

• הוסף לסימניות
קשר ישיר,
לא מייל או תא קולי שאני אשאיר הודעה ולא יחזרו אלי...

• הוסף לסימניות
צר לי לאכזב
תמיד הסתדרתי איתם
פתרו לי תמיד כל בעיה
אולי כי לא חיפשתי משהו נגד הרבנים
רק השבוע התקשרתי לטלפון שלהם המתנתי כמה דקות נציג ענה וטיפל ביעילות
גם אני מצטרף להנ"ל
הק'

• הוסף לסימניות
נחסם לי קו כשר ונקי היום, התקשרתי בשעה 15:00, נכנסתי למוקד פניות ציבור, ומשום מה נאמר לי ש"המענה סגור כעת", אפי' ששעות המענה הינם מ8:30 עד 15:30.

• חחח
Reactions: cv
  • הוסף לסימניות
גם אצלי כך. נחסם קו רגיל ואני לא תופסת אותם בשעות המענה

• הוסף לסימניות
למה אין הכשר על הפלאפון נוקיה 2660? איך אפשר לשכנע אותם להכשיר את המכשיר?
(ז"א להוריד מצלמה והודעות)
אשמח לכל תגובה בנושא.

• הוסף לסימניות
למה אין הכשר על הפלאפון נוקיה 2660? איך אפשר לשכנע אותם להכשיר את המכשיר?
(ז"א להוריד מצלמה והודעות)
אשמח לכל תגובה בנושא.
אין סיכוי
זה עקרוני אצלם
לא לאשר מכשיר שיש אותו דבר לא כשר עם אינטרנט (לא לחזור לשיומי 2....)

• הוסף לסימניות
אגב הם היו סופר יעילים! הם ענו לי מייד ולא אי אפשר להכשיר את זה כי זה מבוסס על אינדורייד.
אגב אתם יודעים אם המכשיר המצורף יש לו 2 סים?
flip2 מודעה.jpg

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה