תקשורת איך יוצרים קשר עם צ'יטה בלי sms?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
יש לחבילה שכבר שבוע וחצי נמצאת אצלם במיון, ולא מתקדם כלום
איך אני יכולה לדבר עם נציג?
אשמח למידע
בעקרון הSMS מגיע בתור הודעה קולית אבל לא כל שעות היממה תנסו בשעות היום להתחבר באתר ואז זה מגיע כהודעה קולית בערב/ לילה זה לא עובד

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה מאלי אקספרס שיגיע דרך צ'יטה שליחויות ובחנות אומרים לי שאני צריך סיסמא בת 4 ספרות (חוץ ממספר מעקב ומספר החבילה ) ואין לי את זה, לא שלחו לי סיסמא לא במייל ולא בהודעה קולית
בחנות נתנו לי את המספר שלהם (055-9457347) אבל לא עונים גם בשעות הבוקר,
מישהו יודע מה אפשר לעשות ?

• הוסף לסימניות
דרך ליצור קשר עם צ'יטה:
תתקשרי לטלפון של צ'יטה : 02-6515575 ואז תקישי שלוחה 245
למרות שהם לא אומרים בניתוב שיחות אפשרות כזו
זה מגיע לאחראי
הוא עונה מאד יפה ומעביר את החבילה לנקודה שאת מבקשת
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דרך ליצור קשר עם צ'יטה:
תתקשרי לטלפון של צ'יטה : 02-6515575 ואז תקישי שלוחה 245
למרות שהם לא אומרים בניתוב שיחות אפשרות כזו
זה מגיע לאחראי
הוא עונה מאד יפה ומעביר את החבילה לנקודה שאת מבקשת
בהצלחה!
לא ענו לי
יש עוד איזה דרך ?
בכל מקרה תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת דרך ליצור איתם קשר,
משהו הצליח?

• הוסף לסימניות
כנ"ל שלושה שבועות מאז שהגיע אליהם וכלום, מה עושים?

• הוסף לסימניות
כנ"ל גם אצלי. שלושה שבועות מאז שהגיע אליהם וכלום, מה עושים?

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור קשר בצאט דרך האתר

• הוסף לסימניות
עדכון:
התקשרתי אל 02-6515575 שלוחה 229

הגעתי למיון של סניף הוד השרון
ולמרות שהחבילה שלי בסניף אחר, הנציג שם ידע לבדוק במחשב ולענות שלי שהחבילה שלי נאבדה

• הוסף לסימניות
עדכון:
התקשרתי אל 02-6515575 שלוחה 229

הגעתי למיון של סניף הוד השרון
ולמרות שהחבילה שלי בסניף אחר, הנציג שם ידע לבדוק במחשב ולענות שלי שהחבילה שלי נאבדה
תודה רבה
עכשיו גם אני התקשרתי לשלוחה הזאת
ויש לו שירות ממש אדיב
והוא אמר שיאספו את זה מהחנות וישלחו לי עד הבית

• הוסף לסימניות
פה יש צאט' איתם
שפתוח בנטפרי?
(אצלי מופיע רק קישורים לפייסבוק אינסטגרם וטיקטוק..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה