בקשה איך יוצרים תרשים DFD?

• הוסף לסימניות
יודעת איך ליצור תרשים DFD ותוכלי לעזור לי?

• הוסף לסימניות
יודעת איך ליצור תרשים DFD ותוכלי לעזור לי?
השלב הראשון הוא להבין איך המערכת מידע פועלת.
מה הקלט, מה התהליך שהוא עובר עד לפלט שמופק למשתמשים, ובאיזה פונקציות ומאגרי מידע המערכת משתמשת בדרך.
ברגע שזה ברור לך- הבניה של התרשים פשוטה יחסית.

• הוסף לסימניות
כן אני יודעת שזה בגדול
אבל אני נתקעת
DFD0 עשיתי בערך
אבל מה אני עושה עכשיו לכל פונקציה בנפרד?

• הוסף לסימניות
הDFD0 מורכב מפונקציות מאד כלליות.
הפירוק שלהן מרכיב את הDFD האחרים.
לדוגמא: אם יש לך פונקציה של כניסה של משתמש לאתר וקבלת נתונים, את אמורה לפרט: מה המשתמש מכניס בקלט? מה המערכת עושה עם הקלט שלו? (בודקת שאין כפילויות? רושמת במאגר מידע?) איזה פלט היא מוציאה? וכו'...
באופן כללי- עדיף שתיעזרי במישהי שמכירה לעומק את המערכת מידע שאת עובדת עליה, ותוכל לתת לך תשובות שיותר רלוונטיות לך.

• הוסף לסימניות
הDFD0 מורכב מפונקציות מאד כלליות.
הפירוק שלהן מרכיב את הDFD האחרים.
לדוגמא: אם יש לך פונקציה של כניסה של משתמש לאתר וקבלת נתונים, את אמורה לפרט: מה המשתמש מכניס בקלט? מה המערכת עושה עם הקלט שלו? (בודקת שאין כפילויות? רושמת במאגר מידע?) איזה פלט היא מוציאה? וכו'...
באופן כללי- עדיף שתיעזרי במישהי שמכירה לעומק את המערכת מידע שאת עובדת עליה, ותוכל לתת לך תשובות שיותר רלוונטיות לך.
יש לי פרויקט מוכן לא משהו רציני הוא בפאוור פוינט והוא מתאר מערכת של החלפת דירות..
אם תראי אותו תוכלי להגיד לי בערך?

• הוסף לסימניות
יש לי פרויקט מוכן לא משהו רציני הוא בפאוור פוינט והוא מתאר מערכת של החלפת דירות..
אם תראי אותו תוכלי להגיד לי בערך?

עדיף שתיעזרי במישהי שמכירה לעומק את המערכת מידע שאת עובדת עליה, ותוכל לתת לך תשובות שיותר רלוונטיות לך.
אין לכן מורה שמלווה את הפרויקט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה