- הוסף לסימניות
אַבְרֵהְמִי או אַבְרָהָמִיוואו מהמם לגלות אשכול כזה ישן...
תכלס איך אני כותב אברהמי באנגלית לא אברימי אני צריך את זה לחריטה למתנה לחבר...
אתה התכוונת כנראה ל אַבְרָהָמִיAvrahamy
לעניות דעתי
אַבְרֵהְמִי או אַבְרָהָמִיוואו מהמם לגלות אשכול כזה ישן...
תכלס איך אני כותב אברהמי באנגלית לא אברימי אני צריך את זה לחריטה למתנה לחבר...
אתה התכוונת כנראה ל אַבְרָהָמִיAvrahamy
לעניות דעתי
נכוןאַבְרֵהְמִי או אַבְרָהָמִי
אתה התכוונת כנראה ל אַבְרָהָמִי
Havrahmiמישהו יכול לסכם?
זה בטוח לאHavrahmi
על איזה שם?מישהו יכול לסכם?
אברהמי לא אברימי יותר אברמי אבל שלא ישמע אברימי כתבתי אברהמיזה בטוח לא
על איזה שם
Avrahamiאברהמי לא אברימי יותר אברמי אבל שלא ישמע אברימי כתבתי אברהמי
אבל למה תוקעים ha?Avrahami
אבריימי זה Avreimi
אברומי זה Avrumi
כי שומעים את הה' לא?אבל למה תוקעים ha?
לא יודע אנגליתכי שומעים את הה' לא?
אפשר לשמוע פה איך זה נשמע בערךלא יודע אנגלית
ככה לכתוב לחבר?
תודהאפשר לשמוע פה איך זה נשמע בערך
לחץ על הקשב (תמונה של רמקול)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים