איך לא חשבו על זה קודם???

• הוסף לסימניות
גיליתי פטנט לסגירת פתח הצוואר בצורה צנועה- קוראים לזה "מקטין צוואר" וזו מעין ליבית מתכווננת לסגירת פתח הצוואר. מעולה לחלוקים!!! וגם לחולצות בסיס שסגורות אבל לא בדיוק עד הסוף.
אולי זה לא חדש לחלק מכן, אבל לי זה היה גילוי מבורך, בפרט לפני ר"ה שרוצים להתחזק בצניעות.

נ.ב.
אין לי אחוזים, ואני לא קשורה למשווק. סתם נהניתי מהמוצר.

• הוסף לסימניות
אפשר לפרט?
איך זה נראה? איך זה מתלבש?
נח? איפה משיגים? ומה העלות?

וואו, סליחה על כמות השאלות...
אבל אשמח לפירוט. זה פשוט נשמע מעניין.

• הוסף לסימניות
זו ליבית מבד רך ונעים, שנסגרת עם כפתור, ויש גם כפתור נוסף אם רוצים סגירה יותר הדוקה.
קניתי בחנות "עולם הפלא" של החלוקים בגאולה. עלה לי 50 ש"ח, קצת יקר לדעתי, אבל כנראה בגלל שזה פטנט רשום. מי שיודעת לתפור יכולה להכין כזה לבד.

• הוסף לסימניות
ראיתי את המושג 'מקטין צוואר' בפרסומת כבר מזמן (אולי אפילו שנה שעברה?). אפילו ציינו שזה מוצר שכל אשה צריכה.
ואני מצאתי את עצמי צוחקת ותוהה- איך אפשר להצר את הצוואר? חשבתי שמדובר באיזה תכשיט שיוצר מראה צר של הצוואר. ולא ממש ראיתי סיבה למה כל אשה צריכה את זה...
אז שיתפתי בבדיחה כמה מן הסובבים אותי, והמשכתי הלאה.
לאחרונה, כשנתקלתי במודעה הזו שוב- נפל לי האסימון (ופתאום לא הבנתי איך לא קלטתי קודם)- הכוונה למקטין צווארון!

אז אם מישהו מהמשווקים קורא את זה- כדאי לחשב מסלול מחדש. או לשנות את השם, או להוסיף הבהרה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך זה נראה בתוצאה הסופית?
כאילו לבשו חולצה מתחת?

• הוסף לסימניות
אני קונה חולצת גופיה במידה הכי קטנה (צוואר הכי קטן), וחותכת את רוב החולצה עד ממש מתחת ליד. יש לי בשחור ולבן וזה מאוד שימושי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;2256921:
אני קונה חולצת גופיה במידה הכי קטנה (צוואר הכי קטן), וחותכת את רוב החולצה עד ממש מתחת ליד. יש לי בשחור ולבן וזה מאוד שימושי.

קניתי דבר כזה בלורדקיטש חצי חולצת גופיה - קיים בכמה צבעים

• הוסף לסימניות

רעיון שמושי!

• הוסף לסימניות
יש חולצות בסיס שלמות (לא ליביות) שמגיעות עם כמה אפשרויות סגירה- 3 כפתורים ו-2 לולאות.
אני קניתי כזו במכירה של חלוקים בתור חולצה לחלוק סרפן, אבל מהר מאד היא הפכה לחולצה הכי שימושית שלי ביום-יום.

• הוסף לסימניות

את משאירה חיבור מתחת ליד?
אם לא, איך זה לא מסתובב במשך היום?

• הוסף לסימניות
כן, חיבור די קטן מתחת ליד וככה זה מונח טוב.

• הוסף לסימניות
בלורדקיטש זה צוואר מידי פתוח בשבילי. (אולי יש לי צוואר צר)

• הוסף לסימניות
ברשת החנויות בייסיק יו מוכרים חולצות בסיס עם היקף צוואר צנוע מאד!
(צריך לבקש את ההיקף הקטן, יש להם 2 אופציות של היקף צוואר)

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות בבני ברק ליבית לשימוש יומיומי, משהו נח
איפה מוכרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה