כללי איך להגיע ללקוחות

• הוסף לסימניות
מה הדרך לקבל לקוחות?
פרסמתי פעם אחד בירושלים, ולא עזר כלום! אני יודע שפרסומת צריך להיות קבוע כמה פעמים, אבל אשמח לדעת אם יש עוד דרכים להגיע ללקוחות.
תודה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה אתר? אין קישור.....

• הוסף לסימניות
יש לך אתר. מעולה.
מה עם קידום ממומן?
פשוט לשבת בבית והלקוחות (שמימלא מעוניינים בשירות, כי זה מה שהם חיפשו בגוגל)
באים עד אליך?
לא עם כולם סוגרים, אבל עם הרבה כן.
נכון, זה לא זול, אבל בהחלט פרסום ממוקד וטוב

• הוסף לסימניות
קודם כל תשים קישור בחתימה.
זה הולך לאיבוד אי שם בצד.
כמו שנוכחת לדעת...
לא כולם יודעים שזה שם...

• הוסף לסימניות
כן,
על רמת העקרון אפשר לעשות את זה לבד. אבל לא מומלץ...
זה עולם בפני עצמו עם הרבה חוקים, וחבל לבזבז סתם כסף.
עדיף לפנות לאנשי מקצוע שמומחים בתחום הספציפי הזה.
אני יכולה להפנות אותך, אם תרצה...

יש עוד אפשרות, יותר זולה- תליית מודעות של חצי גליון למשל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ראיתי את האתר שלך - אתר מדהים!!! אבל...
קהל היעד שלך דובר אנגלית????

• הוסף לסימניות
אוה, שאלת השאלות!!

1. לפני הכל ואחרי הכל- תפילה לסיעתא דשמיא.
2. לספר לכווולם שאני מתעסק בעיצוב ועימוד, לחלק כרטיסי ביקור לשכנים, לחברים, בבית הכנסת וכו', לספר על פרויקטים מענינים ולהראות דוגמאות.
3. להתנדב לכל פרויקט אפשרי- לעצב פריטים לשבע ברכות, יום הולדת, אלבום לסבתא, קופת הצדקה השכונתית... בשלב ראשון אפשר גם בלי תשלום או בתשלום סימלי מאד.
4. ראית פריט שהתפרסם בלי עיצוב? או עם עיצוב מינימלי? להרים טלפון ולהציע את עצמך לשדרג במחיר עלות.
5. יש עמותות כמו מט"י, מעוף, תמ"ך- שנותנים יעוץ והרצאות בנושא. אני נעזרתי והחכמתי המון!

הרבה הרבה הצלחה
הדרך לא קלה, אבל בס"ד רואים פירות

• הוסף לסימניות
אוה, שאלת השאלות!!

1. לפני הכל ואחרי הכל- תפילה לסיעתא דשמיא.
2. לספר לכווולם שאני מתעסק בעיצוב ועימוד, לחלק כרטיסי ביקור לשכנים, לחברים, בבית הכנסת וכו', לספר על פרויקטים מענינים ולהראות דוגמאות.
3. להתנדב לכל פרויקט אפשרי- לעצב פריטים לשבע ברכות, יום הולדת, אלבום לסבתא, קופת הצדקה השכונתית... בשלב ראשון אפשר גם בלי תשלום או בתשלום סימלי מאד.
4. ראית פריט שהתפרסם בלי עיצוב? או עם עיצוב מינימלי? להרים טלפון ולהציע את עצמך לשדרג במחיר עלות.
5. יש עמותות כמו מט"י, מעוף, תמ"ך- שנותנים יעוץ והרצאות בנושא. אני נעזרתי והחכמתי המון!

הרבה הרבה הצלחה
הדרך לא קלה, אבל בס"ד רואים פירות
כל מילה
אין חכם כבעל נסיון!

• הוסף לסימניות
ראיתי את האתר שלך - אתר מדהים!!! אבל...
קהל היעד שלך דובר אנגלית????
תיכנס עוד פעם, עכשיו אם הדפדפן שלך בעברית זה אמור להגיע להגירסה העברית של האתר!

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי - פניה אישית ללקוחות בפוטנציאל - במייל.
לפעמים בסגנון של שיתוף, ולפעמים 'כאילו' בקשה לחוו"ד.
מניסיון שלי - זה עובד בגדול!

• הוסף לסימניות
תיכנס עוד פעם, עכשיו אם הדפדפן שלך בעברית זה אמור להגיע להגירסה העברית של האתר!

נכנסתי לאתר.
נראה מרשים מאד במבט ראשון.
והלוגו שלכם טוב מאד ומראה על יכולות גבוהות ממש.

דווקא לכן אני חושבת שכדאי להאיר את עינכם לאיזו בעיה "קטנה" שצצה לעיני... :)
המשפט הזה: תסתכלו בקצת מהעבודות אחרונות המוצגים למטה.

א. העברית של המשפט הזה לא נשמעת מדויקת... :). (וגם העברית של ההודעה הראשונה :) :) )
ולכן כדאיי לחשוב על לפנות לקהל היעד הנכון. עם פרסום ממוקד ישירות אליהם.
מעצב שלא יודע עברית מושלמת ועובד עם קהל דוברי עברית חייב לעבוד עם קופיריטר צמוד ממש כשהוא מציע חבילות פרסום ומיתוג. ולכן אולי כדאי:
1. לתקן את המשפט... :)
(אולי: צפו במדגם קטן מעבודות שעיצבנו לאחרונה.... או התרשמו ממגוון העבודות שלנו המוצגות למטה וכדו')
2. לחשוב על שיתוף פעולה עם קופירייטר כדי לתת ללקוח תוצר מושלם.
3. לחשוב איך להגיע לקהל דוברי אנגלית בדווקא. (אא"כ מציעים רק עימוד ספרי קודש ולא עבודות מיתוג ואז זה לא כ"כ משנה...)

ב. (הבעיה הגדולה של המשפט הנ"ל...) מתחת למשפט זה לא מופיעות כלל עבודות מיתוג / פרסום וכדו' שמוצעת באתר.
מופיעות מעט מאד דוגמאות עימוד, כמה משחקי פוטושופ נחמדים, ועיצוב מוצר אחד שכנראה נעשה בתחילת הדרך.....
כך שאדם שכבר הגיע לאתר וראה שאתם מציעים
עיצוב לוגו - ניירת וכרטיס ביקור - מודעות ופרסומות - עימוד ספרים - עיצוב מוצרים (ציטוט)
ומחפש הוכחות לזה דרך המשםפט שמופיע מיד אח"כ המפנה לעבודות. לא רואה שום דוגמא שתדבר אליו ברבים מהתחומים.
לכן כדאי מאד בשלב ראשון.
לחפש כמה קרובי משפחה / חברים וכדו' שזקוקים למיתוג מחודש ולהציע להם במחיר עלות ממש כדי לשדרג את תיק העבודות ולשפשף את היכולת בתחומים השונים ורק אז לנסות להגיע ללקוחות ה"אמתייים".....
(בנתיים ממש כעזרה ראשונה כדי שלא "להפנות לעבודות שאינן נמצאות" אפשר להעלות עבודות מלימודים)

המון המון המון המון בהצלחה!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר.

א. העברית של המשפט הזה לא נשמעת מדויקת... :). (וגם העברית של ההודעה הראשונה :) :) )
מעצב שלא יודע עברית מושלמת ועובד עם קהל דוברי עברית חייב לעבוד עם קופיריטר צמוד ממש כשהוא מציע חבילות פרסום ומיתוג. ולכן אולי כדאי:
(אולי: צפו במדגם קטן מעבודות שעיצבנו לאחרונה.... או התרשמו ממגוון העבודות שלנו המוצגות למטה וכדו')
3. לחשוב איך להגיע לקהל דוברי אנגלית בדווקא. (אא"כ מציעים רק עימוד ספרי קודש ולא עבודות מיתוג ואז זה לא כ"כ משנה...)

ב. (הבעיה הגדולה של המשפט הנ"ל...) מתחת למשפט זה לא מופיעות כלל עבודות מיתוג / פרסום וכדו' שמוצעת באתר.
מופיעות מעט מאד דוגמאות עימוד, כמה משחקי פוטושופ נחמדים, ועיצוב מוצר אחד שכנראה נעשה בתחילת הדרך.....
עיצוב לוגו - ניירת וכרטיס ביקור - מודעות ופרסומות - עימוד ספרים - עיצוב מוצרים (ציטוט)
ומחפש הוכחות לזה דרך המשםפט שמופיע מיד אח"כ המפנה לעבודות. לא רואה שום דוגמא שתדבר אליו ברבים מהתחומים.
לכן כדאי מאד בשלב ראשון.
לחפש כמה קרובי משפחה / חברים וכדו' שזקוקים למיתוג מחודש ולהציע להם במחיר עלות ממש כדי לשדרג את תיק העבודות ולשפשף את היכולת בתחומים השונים ורק אז לנסות להגיע ללקוחות ה"אמתייים".....
(בנתיים ממש כעזרה ראשונה כדי שלא "להפנות לעבודות שאינן נמצאות" אפשר להעלות עבודות מלימודים)

נכון מאד

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר.

לכן כדאי מאד בשלב ראשון.

דבר ראשון - אתה כ"כ צודק.
דבר שני - אני לא מדבר עברית כשפת אם, רק אידיש ואנגלית...
הוספתי לבד לאתר שלי את האפשרות לשפת העברית [שזה נפתח בגירסת העברית אוטומטי לדוברי עברית (זאת אומרת גם לעשות עוד גירסה מכל דף של האתר בעברית ולעדכן את התפריט וכו') וגם תרגום חלקי ומהיר] היום בבוקר בפחות משעה... [כמענה ל @yd3646]
אז פשוט שזה באמצע העבודה [תרגמתי באופן מהיר ביותר], כמו שאתם רואים שחוץ מהחלק הראשון הכל [עדיין] באנגלית...
ולגבי תיק העבודות - פשוט לא היה לי זמן לעשות את זה כדבעי.
ובכל מקרה - תודה רבה לכל המעירים!!!

• הוסף לסימניות
כבר קיבלתי את התשובה שלי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון - את כ"כ צודק.
דבר שני - אני לא מדבר עברית כשפת אם, רק אידיש ואנגלית...
הוספתי לבד לאתר שלי את האפשרות לשפת העברית [שזה נפתח בגירסת העברית אוטומטי לדוברי עברית (זאת אומרת גם לעשות עוד גירסה מכל דף של האתר בעברית ולעדכן את התפריט וכו') וגם תרגום חלקי ומהיר] היום בבוקר בפחות משעה... [כמענה ל @yd3646]
אז פשוט שזה באמצע העבודה [תרגמתי באופן מהיר ביותר], כמו שאתם רואים שחוץ מהחלק הראשון הכל [עדיין] באנגלית...
ולגבי תיק העבודות - פשוט לא היה לי זמן לעשות את זה כדבעי.
ובכל מקרה - תודה רבה לכל המאירים!!!

א. אני גרפיקאית ולא גרפיקאי :)
ב. אני אוהבת "להאיר" דברים שלא שמו לב אליהם ולא "להעיר" (שזה בד"כ כרוך בהעברת ביקורת בצורה לא נעימה). מקוה שהצלחתי :)

נשמח לראות שדרוגים ושפורים.
ובאיחולי המון המון הצלחה !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה