עזרה איך להוריד עמוד מקטלוג סגור בקובץ pdf

• הוסף לסימניות
יש לי קטלוג סגור בקובץ pdf
אני רוצה להוריד משם עמוד ואין לי מושג איך עושים זאת יש למישהי מושג איך?
תודה

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להדפיס את הקטלוג.
אני רוצה לשלוח אותו במייל אבל בלי עמוד אחד איך אני מורידה את העמוד הזה?

• הוסף לסימניות
לפתוח אותו באמצעות תוכנה אילוס/ אינדזיין
או שיש את הקובץ הפתוח שלו ולמחוק את העמוד משם
אח"כ לשמור שינויים ל pdf

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להדפיס את הקטלוג.
אני רוצה לשלוח אותו במייל אבל בלי עמוד אחד איך אני מורידה את העמוד הזה?
יש לרוב המחשבים מדפסת PDF
אז בוחרים להדפיס בה, ואז רק את העמודים הרצויים
ושומרים כקובץ חדש

• הוסף לסימניות
בתוכנת Adobe Reader X פותחים את העמוד הרצוי ומצלמים, לאחר מכן CTRL+C ולהדביק בפיאר פוינט/ וורד
1631484123193.png

1631484123193.png

• הוסף לסימניות
יש לי קטלוג סגור בקובץ pdf
אני רוצה להוריד משם עמוד ואין לי מושג איך עושים זאת יש למישהי מושג איך?
תודה
בתוכנות PDF המאפשרות זאת, זו פעולה קלה.
אוכל לעזור בשמחה באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה