דרוש מידע איך להכשיר מכשירי חשמל?

• הוסף לסימניות
פעם אמרו לי לטבול מצנם ולתת לו להתייבש שלוש ימים, הוא עשה קצר חשמלי ולא עבד

עכשיו יש לי מכשיר להכנת וופל בלגי- איך מכשירים אותו? אי אפשר לפרק את חלקי המתכת הפנימיים

תודה רבה

• הוסף לסימניות
או לתת במתנה לגוי, ולבקש רשות להשתמש בו.
צריך לשים לב שלא צריך הגעלה, משום שאז לא יועילו הפתרונות הנ''ל לבדם

• הוסף לסימניות
לפרק את החוטי חשמל ולהחזיר
כך הגמר של הכלי נעשה על ידי ישראל
צריך כמובן שיעשה את זה מישהו שיודע..
צריך להיות תיקון אומנותי שרק בעל מקצוע יודע לעשות, שאם לא כן -זה לא נחשב שגמר המלאכה ע"י יהודי

• הוסף לסימניות
פעם אמרו לי לטבול מצנם ולתת לו להתייבש שלוש ימים, הוא עשה קצר חשמלי ולא עבד

עכשיו יש לי מכשיר להכנת וופל בלגי- איך מכשירים אותו? אי אפשר לפרק את חלקי המתכת הפנימיים

תודה רבה
יכול להיות בגלל החורף זה לוקח יותר זמן, או שהכלי לא הונח הפוך שכל המים יצאו, או שזה הונח בארון סגור.
בכל אופן, בדרך כלל כשמרוקנים את כל המים היטיב היטיב, ואז משאירים מחוץ לארון לייבוש ל3 ימים זה אמור להיות בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
אני הטבלתי (כמה מכשירים), ניערתי היטב והשתמשתי כשעה לאחמ"כ, וב"ה עובד מצויין.
חשוב לדעת, שצריך להטביל הכל אפילו את החוט חשמל.

• הוסף לסימניות
אני גם הטבלתי מכשיר ופל בלגי
רק צריך להיזהר על החוטים בפנים כשפותחים אח''כ לייבש

• הוסף לסימניות
או לתת במתנה לגוי, ולבקש רשות להשתמש בו.
זה לא פתרון טוב כי זה הערמה בגלל שאף אחד לא משאיל חפץ ממשהו אחר לצמיתות
אז ממילא הגוי מתייאש ואז שוב זה נכנס לרשות היהודי ללא טבילה (נכתב ע"פ הספר שערי תורת הבית של הרב טשזנר שליט"א)

• הוסף לסימניות
הרב אבוטבול אמר שאפשר לחתוך מחוט החשמל את התקע המובנה, ולהרכיב במקומו תקע חדש (קונים בטמבור), ואז זה נחשב שנגמר ע"י יהודי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה