דרוש מידע איך להעסיק ילדה בת שנה

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות לתעסוקה לילדה בת שנה
יש לה משחקים, אבל רק בודדים מהם מעסיקים אותה מעל 5 דקות
בשאר הזמן היא נהנית לבלגן את כל מה שעובר סביבה, או להידבק ולשבת עלי: ) או הפתרון הגרוע, מוצצי ושמיכי...
אין לי בעיה לשבת ולשחק איתה, אני רק צריכה רעיונות לתעסוקה או משחקים מומלצים
אשמח לעצות ורעיונות
תודה

• הוסף לסימניות
בשאר הזמן היא נהנית לבלגן את כל מה שעובר סביבה, או להידבק ולשבת עלי: ) או הפתרון הגרוע, מוצצי ושמיכי...
אשמח לעצות ורעיונות
תודה
אפשר להתחיל מדבקות

• הוסף לסימניות
בגיל שנה להתרכז חמש דקות במשחק אחד זה יפה מאד. זה תואם לגיל ואי אפשר לדרוש יותר
פשוט צריך מלאי מגוון, לשים לב גם לגוון בין סוגים של פעילויות: ריכוז כמו סיפורים או הרכבות, ואחר כך יותר פעלתני - בימבה או טיול עם בובה ועגלה, ומשחקי דמיון.
הכי מעסיק זה לעמוד ליד אמא ולעזור במטלות בית: אפיה בישול, הדחת כלים קיפול כביסה...

• הוסף לסימניות
בגיל שנה להתרכז חמש דקות במשחק אחד זה יפה מאד. זה תואם לגיל ואי אפשר לדרוש יותר
פשוט צריך מלאי מגוון, לשים לב גם לגוון בין סוגים של פעילויות: ריכוז כמו סיפורים או הרכבות, ואחר כך יותר פעלתני - בימבה או טיול עם בובה ועגלה, ומשחקי דמיון.
הכי מעסיק זה לעמוד ליד אמא ולעזור במטלות בית: אפיה בישול, הדחת כלים קיפול כביסה...
ולהפוך סירים לתופים...

• הוסף לסימניות
אשמח לעצות ורעיונות
תודה
תני לה צבעי ידיים באמבטיה.
שימי קצת מכל צבע בצלחת קטנה ותני לה להתקשקש עם זה..
הכל יורד עם הטוש תוך דקה..
ואין לך מה לצפות לריכוז יותר מ5 דק’.
זה הגיל.
רק לגוון בתעסוקה ולדבר איתה אגב עשיית עבודות בית, בשבילה הן מרתקות!

• הוסף לסימניות
בקבוק ספרינג או מרכך כביסה ריק להכניס לתוכו אטבי כביסה, כפיות ח"פ,
לעשות חוק במכסה של קופסאות מטרנה ולהכניס פונפונים,
יכול להעסיק שעות,
השבוע הבת שלי נהנתה והתפוצצה מצחוק, ממשחק פשוט מהשקל, של הגביע גלידה שמחובר עליו פונפון עם חוט, בן השנתיים הקפיץ והיא צחקה,

• הוסף לסימניות
נראה לי בנים יותר קל, כי הם בטבע להתבלגן .... מספיק ספר פשוט שיעניין אותם, או כל מה שבעצם אסור' להם, בכ"א הילד שלי ב"ה מאד חברותי, הוא נהנה אפילו להסתכל על ילדים בגינה, לשחק עם חבר או מבוגר, וללכת לסופר.... מה שבטוח שחשוב שיוציאו את האנרגיות שלהם, כדי שבסוף ישנו טוב בלילה - ואמא ג"כ (:

• הוסף לסימניות
לי היה את הספר טיף טף, של דבורה בנדיקט, אחלה ספר.

• הוסף לסימניות
פשוט יצאתי החוצה ויכולנו להעביר 2-3 שעות בלטייל, גינה, ג'ימבורי איפשהו וכו'
בבית זה באמת קשה בגיל הזה עם ילד ראשון

• הוסף לסימניות
ילדה בת שנה? היא אולי נהנית להסתכל אבל בישול וכלים?
אגב העזרה בקיפול כביסה זה לעמוד מתחת למתקן כביסה ולמשוך את הבגדים לרצפה :)
תני לה צבעי ידיים באמבטיה.
שימי קצת מכל צבע בצלחת קטנה ותני לה להתקשקש עם זה..
הכל יורד עם הטוש תוך דקה..
רעיון מעולה!

• הוסף לסימניות
אצלי היא יכולה להיות שעות בארונות מטבח,
פעם בארון הסירים,
בארון של החד פעמי (יש לי ארון עם הרבה חד פעמי סגור שלא מפריע לי שתוציא הכל ואח"כ אני מחזירה)
בארון מתחת לכיור, מוציאה מהמתקן של השקיות סופר שקית אחר שקית...
ואת הארון של החטיפים היא הכי אוהבת! פשוט טובעת בין כל המרשרשים...
ואם המקרר פתוח ליותר מדקה אז היא כבר בתוכו...
אני הולכת לפזיותרפיה וההיא שם מביאה לה כל מיני צעצועים, הבת שלי לוקחת לרגע וזורקת..
אמרתי לה, תביאי לה צרור מפתחות לדוגמא או קופסת מסטיקים זה יעסיק אותה יותר
פשוט לתת לה דברים לא שגרתיים

• הוסף לסימניות
אם היא מתעסקת 5 דק' במשחק זה יפה מאוד
בגיל הזה אוהבים לבלגן, ולעשות בדיוק את מה שאמא עושה.

כלומר- אם אמא בטלפון= גם היא תרצה לשחק בטלפון
כנל מפתחות, סירים, ריקון ארונות וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה