כללי איך להפריד עמודים מסוימים מקובץ PDF?

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ PDF של 1400 עמודים ואני מעוניין להפריד כ-300 עמודים ממנו לקובץ PDF נפרד. איך ניתן לעשות זאת (בלי עורך האקרובט בתשלום)?

• הוסף לסימניות
תדפיס את ה-300 העמודים לPDF חדש.

כמו שיכולין להדפיס לפרינטר.

• הוסף לסימניות
האמת שזה מה שניסיתי לעשות מס' פעמים (PDF to PDF), ומשום מה זה לא מצליח להדפיס לי. אנסה להסיר ולהתקין את התכנה מחדש.

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לדעת איך עושים את זה, תוכלו להמשיך את האשכול בפורום?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש תוכנה נראה לי קוראים לה pdfsam
ששולפת עמודים לפי בחירה (לדוג' 44-55)

יש לי אותה בגרסה ניידת - אבל אני צריך לחפש אותה איפשהו (יקח זמן...)

• הוסף לסימניות
עוד אפשרות, לתת שם חדש לקובץ [ובעמודים ממוזערים] תבחר את העמוד 1,100 ועם שיפט תלך לעמוד ראשון, ותעביר לסל, ונשארת עם 300 עמודים האחרונים, ואח"כ לעשות הפוך לקובץ הראשי, למחוק את 300 האחרונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד הירש;1743290:
יש לי windows - ואני מבין שזה מתאים רק למאק. נכון?

לא נכון
יש "גם" למאק

• הוסף לסימניות
מצאתי תוכנה ללא התקנה שלא מצריכה JAVA !!!

תוכנה מאוד קלה לתפעול !!!!

תהנו לכם: לחלץ מהראר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה