איך להציל מעבד מזון בראון שנשברה לו הצ'ופצ'יק של המכסה

• הוסף לסימניות
במעבד מזון בראון, מה שקורה לרוב, הצ'ופצ'יק שמחובר למכסה - החלק הנכנס לגוף המעבד מזון (שרק כאשר הוא מוכנס היטב לתוך החריץ המיועד המנוע עובד) נשברת ואז המעבד לא עובד.
יש עצה: לוקחים רק את הצ'ופצ'יק שנשבר ומכניסים אותו לתוך החריץ ומשאירים אותו שם, ואם יש צורך ניתן גם להדביק אותו למקום, ואז המנוע יעבוד תמיד עם הכפתור המסתובב שלו.
בדוק ומנוסה!
1652687694482.jpeg

• הוסף לסימניות
אצלי גם נשבר.
כפתור ההפעלה תמיד על 10
וכשאני משתמשת , אני ביד אחת מחזיקה את המיכסה חזק..
לא נעים.. לא נורא

• הוסף לסימניות
אם הצ'ופצ'יק נמצא ולא אבד - תדביקו בדבק 301. לנו נשבר לחתיכות המכל הקטן של מעבד מזון בוש (זה שטוחן אלוף) זמן לא רב לאחר שנקנה ב-250 ש"ח. אחד מבני המשפחה, בעל סבלנות, אסף את כל החתיכות והדביק אותן בדבק ההוא וזה עובד! (המכל כבר נפל מאז עוד כמה פעמים, אבל לא נשבר...)

• הוסף לסימניות
היה לי את זה במעבד מזון של חברה אחרת ופשוט השארתי את הצ'ופצ'יק במקום שהוא אמור להכנס שם.
לגבי הבטיחות אני לא פתחתי את מכסה של המעבד מזון לפני שניתקתי מהשקע

• הוסף לסימניות
בלת"ק
מאוד מסוכן!!!

• הוסף לסימניות
מסוכן מאוד!
עדיף לשלם 100-150 על חלק חדש ולהמשיך להשתמש בצורה בטוחה.

• הוסף לסימניות
גם לי קרה, מכניסים לחור מזלג ח"פ בצד הידית שלו רק כשהמכסה סגור, כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה