עזרה איך להשכיב תינוקת בת שנה לישון- דחוף!

• הוסף לסימניות
כתבתי על זה לא מזמן...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן! לא הסברתי כראוי:
התינוקת כמעט כל יום ישנה בצהריים, בערך בין 4-5, וכמובן גם בבוקר.
ובכל לילה היא לא נרדמת לפני חצות. אתמול ספציפית היא לא ישנה בצהריים ונרדמה מאוחר הרבה יותר.

לגבי ברזל וצליאק בדקנו ואין לה בעיה.
יכול להיות שברזל גבוה גורם לבעיה לישון?
או אולי בצהריים היא צריכה לישון יותר מוקדם?

• הוסף לסימניות
אצלי בגיל הזה כל הילדים ישנו שעה וחצי- שעתיים בין11-1 בערך ואח"כ ב 6:30-7:00.
הילדים שלי הם ילדים ערניים יותר מהרגיל. (אין סיכוי שילד אצלי ירדם גם אחה"צ)
יכול להיות שגם אצלה מספיק לישון לקראת הצהרים ואח"כ בשעות הערב המוקדמות

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן! לא הסברתי כראוי:
התינוקת כמעט כל יום ישנה בצהריים, בערך בין 4-5, וכמובן גם בבוקר.
ובכל לילה היא לא נרדמת לפני חצות. אתמול ספציפית היא לא ישנה בצהריים ונרדמה מאוחר הרבה יותר.

לגבי ברזל וצליאק בדקנו ואין לה בעיה.
יכול להיות שברזל גבוה גורם לבעיה לישון?
או אולי בצהריים היא צריכה לישון יותר מוקדם?
אני בגיל הזה במעון הם נותנים לישון רק פעם ביום, בצהרים- למשך שעתיים נניח 12-14
ובערב הולכים לישון מוקדם, ב7-8

• הוסף לסימניות
לתת לה לבכות (אחרי שלושים שניות אני רצה להוציא אותה, לא יכולה להשאיר אותה בוכה)
זהו, שאת לא מנסה באמת את לתת לה לבכות אם אחרי 30 שניות את רצה להוציא אותה.
את צריכה להשכיב אותה לישון (אחרי שכמובן את מוודאה שאכלה, הטיטול לא מלוכלך וכו) ולעמוד לידה עד שתהיה רגועה במיטה (נגיד ללטף או לתת לה יד...) אחרי שאת רואה שהיא רגועה, לצאת מהחדר ולא לחזור עד שלא עוברת דקה (אבל על השעון כי כשהם צורחים כל שניה נראית נצח) ואז אחרי דקה, שוב להרגיע אותה עד שנרגעת ואז שוב ללכת ולחזור רק אחרי דקה-שתיים.
אל תרגישי רע עם זה שאת נותנת לה לבכות, נשמע ממה שאת אומרת שהיא פשוט בוכה מעייפות וקושי להירדם, את רק עושה לה טובה.
ביום הראשון - יקח מללא זמן עד שתרדם.
ביום השני - קצת פחות, עד שתוך שבוע שבועיים תראי שההשכבה הולכת די בקלות (כמובן שתמיד יש את הימים האלה..)

• הוסף לסימניות
זהו, שאת לא מנסה באמת את לתת לה לבכות אם אחרי 30 שניות את רצה להוציא אותה.
את צריכה להשכיב אותה לישון (אחרי שכמובן את מוודאה שאכלה, הטיטול לא מלוכלך וכו) ולעמוד לידה עד שתהיה רגועה במיטה (נגיד ללטף או לתת לה יד...) אחרי שאת רואה שהיא רגועה, לצאת מהחדר ולא לחזור עד שלא עוברת דקה (אבל על השעון כי כשהם צורחים כל שניה נראית נצח) ואז אחרי דקה, שוב להרגיע אותה עד שנרגעת ואז שוב ללכת ולחזור רק אחרי דקה-שתיים.
אל תרגישי רע עם זה שאת נותנת לה לבכות, נשמע ממה שאת אומרת שהיא פשוט בוכה מעייפות וקושי להירדם, את רק עושה לה טובה.
ביום הראשון - יקח מללא זמן עד שתרדם.
ביום השני - קצת פחות, עד שתוך שבוע שבועיים תראי שההשכבה הולכת די בקלות (כמובן שתמיד יש את הימים האלה..)
אני אנסה!! אמן שזה יעזור!!!

• הוסף לסימניות
אולי זה תקופה שיוצא לה שיניים
הבת שלי שנה ורבע תמיד הייתי מניחה אותה במיטה בשב שמונה ויוצאת מהחדר והייתה נרדמת לבד
בחודש האחרון אני שמה אותה והיא צורחת
לא יודעת למה
אני יושבת בחדר עד שפתאום אני נעלמת......

• הוסף לסימניות
אולי זה תקופה שיוצא לה שיניים
הבת שלי שנה ורבע תמיד הייתי מניחה אותה במיטה בשב שמונה ויוצאת מהחדר והייתה נרדמת לבד
בחודש האחרון אני שמה אותה והיא צורחת
לא יודעת למה
אני יושבת בחדר עד שפתאום אני נעלמת......
תודה!!
האמת שכבר יצאו לה כל השיני חלב (בגיל חודשים הפה שלה כבר היה מלא בלע"הר)
זה רעיון טוב לשבת ולנסות להיעלם.
למרות שכשאני בחדר היא בוכה שאני יוציא אותה ולא מוכנה לשכב

• הוסף לסימניות
תודה!!
האמת שכבר יצאו לה כל השיני חלב (בגיל חודשים הפה שלה כבר היה מלא בלע"הר)
זה רעיון טוב לשבת ולנסות להיעלם.
למרות שכשאני בחדר היא בוכה שאני יוציא אותה ולא מוכנה לשכב
גם לי היא בוכה
אבל אני מתעקשת ולא מוציאה
ולאט לאט היא נרגעת

• הוסף לסימניות
כרית ולכרבל בתוך שמיכה ....
זה תקף גם לגבי ילד בן שנתיים???
חוץ מפטרולים בחוץ בעגלה לא עוזר כלום! ומבחינתי זה לא שיטה להרדים ילד!!
והוא ישן במיטת מעבר ככה שיכול לקום מתי שרוצה, אם נחליט להשאיר אותו לבכות:cry:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה