דרוש מידע איך לכבס גופיות שישארו לבנות ממש, וגם חולצות?

• הוסף לסימניות
לובן הכביסה תלוי גם במכונה
יש לי מכונת בוש ניסיתי רן, ניסיתי ספוג הפלא, מה לא ניסיתי וניש קליה נותן תוצאות הכי טובות אבל גם לא מספקות.
גיסתי עברה מבוש למילה ואמרה שעל הכביסה הראשונה היא ראתה שינוי בלובן של הכביסה...
כדי שייצא טוב צריך מעלות גבוהות- מינימום 60 אבל 90 יוצא יותר טוב..

אני אישית מכבסת לבן על 40 מעלות עם 2 כפות טובות של ג'ל אורנים וזה יוצא מעולה!
אבל השתמשתי בעבר גם באבקת רן והיא גם טובה רק שאני לא אוהבת קבוע להשתמש במעלות גבוהות כי לדעתי זה פוגם באיכות הבגדים..

• הוסף לסימניות
כדי שייצא טוב צריך מעלות גבוהות- מינימום 60 אבל 90 יוצא יותר טוב..

אני אישית מכבסת לבן על 40 מעלות עם 2 כפות טובות של ג'ל אורנים וזה יוצא מעולה!
אבל השתמשתי בעבר גם באבקת רן והיא גם טובה רק שאני לא אוהבת קבוע להשתמש במעלות גבוהות כי לדעתי זה פוגם באיכות הבגדים..
ניסיתי את כל האופציות.
אין מה לעשות למכונות הפשוטות אין את זה

• הוסף לסימניות
לובן הכביסה תלוי גם במכונה
יש לי מכונת בוש ניסיתי רן, ניסיתי ספוג הפלא, מה לא ניסיתי וניש קליה נותן תוצאות הכי טובות אבל גם לא מספקות.
גיסתי עברה מבוש למילה ואמרה שעל הכביסה הראשונה היא ראתה שינוי בלובן של הכביסה...
נכון מאד!!! מאז שיש לי מילה אני משתמשת בקפסולה של אריאל לחולצות והן יוצאות בוהקות מלובן.
בדיוק צלם בעבודה של בעלי אמר לו: וואו איזו חולצה לבנה יש לך!!
בקליה הפסקתי חהשתמש כי ישלי הרגשה שזה מדי חריף לחולצות וגורם להן לשחיקה.

• הוסף לסימניות
בעלי קנה עכשיו חולצות ואמרו לו לכבס את זה בכביסה עדינה
אם אני יכבס לא בלי מעלות מידי פעם זה גורם לכביסה לצאת פחות לבנה?

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לאחרונה להשתמש לכביסה של חולצות בלבד
באבקת כביסה אריאל שושן צחור.
לדעתי יש שיפור יפה ב"ה, וגם בעלי אומר שהחולצות לבנות יותר
(ויש לי מכונה פשוטה יחסית - סמסונג)

• הוסף לסימניות
להפריד חולצות מהלבשה תחתונה זה קודם כל
הגופיות מצהיבות את החולצות (זיעה)
לא לעבור את ה 40 מעלות ולתלות מיד(חוסך גיהוץ)
כל הנ"ל ממוכר בחנות חולצות גברים

אני מוסיפה וניש לבן/שקיק אבקת אפיה

• הוסף לסימניות
מלבין כביסה "רן" (קופסא לבנה עגולה עם מכסה כחול-של פעם...) ובלי מרכך כביסה.
החולצות יוצאות נוצצות ולא נשחקות.
שמים את זה בתא השמאלי יחד עם הג'ל כביסה או בימני- לשטיפה המקדימה?
(אמרו שכדאי לכביסה של החולצות לעשות pre-washed)

• הוסף לסימניות
חולצות בנפרד ולבנים בנפרד. לשניהם להוסיף קליה אבקה בתא של האבקה או בתא מיוחד של השריה, תלוי מה ההוראות במכונה. תוכנית של השריה prewash.
חולצות אני מכבסת בארבעים מעלות ואלף סיבובים, השריה כאמור, בלי מרכך כביסה. לבנים בהרתחה, השריה, סל"ד הכי גבוה ועם מרכך.
חולצות שהוכתמו בכתמים קשים מאד, במיוחד אצל הילדים, אני משפריצה על הכתם אוקסיגן ספריי ומשאירה לפחות שעה לפני הכביסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה