איך לכבס חולצת פסים שמוציאה צבע???

• פותח הנושא PURE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חייבת עזרה דחופה.....

קניתי בחו"ל חולצת פסים כחול לבן יקרה מאד...
הבעיה היא שאני שמה לב שהפסים הכחולים מתחילים להוציא צבע לכיוון הפסים הלבנים..

היא חדשה, לבשתי אותה פעם אחת ועדיין לא כיבסתי...
אני חוששת לכבס אותה (וברור שהם תהיה כביסה אז רק ביד ולא במכונה..) שהיא לא תוציא צבע כחול ותצבע גם את כל החלקים הלבנים...

למישהו יש עצה או ניסיון מה עושים?

מכיוון וקניתי אותה בחו"ל אין לי הרבה אופציות וגם סבלנות להתעסק עם זה...
למרות שאם היא תהרס אני אנסה לעשות עם זה משהו, אבל כרגע האם אפשר להקדים רפואה למכה?....

תודה מראש..........

• הוסף לסימניות
צריך להכנים למכונה דפים בשם "colour catcher ". זה מיועד בדיוק לבגד בשני צבעים.
הוא תופס את הצבע בבגד שלא יזלוג.
אני שמה דף כמעט בכל מכונה צבעונית. זה מגיע מאנגליה. אך יש להשיג זאת גם אצל יורו קידס בב"ב (לפני חצי שנה היה, מקווה שעדיין מביאים זאת)
לאחרונה ראיתי גם ב"יש" דפים כאלו של חברה אחרת עם כיתוב בעברית
תנסי, שווה ביותר!

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שאם משרים את הבגד בחומץ לפני כביסה זה מקבע את הצבעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה