מידע שימושי איך לנקות את צינורית המשאבה

• הוסף לסימניות
יש לי משאבת חלב של מדלה.
הצינורית מלוכלכת מבפנים, יתכן שיש גם מעט עובש.

איך מנקים?
השרתי עם חומר לסטרליזציה אבל כאילו צריך לשפשף את הצינורית מבפנים.

יש למישהו פתרון?

• הוסף לסימניות
מצורף הוראות הפעלה למשאבה וכיצד לנקות את כל החלקים
קיבלתי את זה משרות הלקוחות של מדלה,
נראה לי בעמוד האחרון יש הוראות איך לנקות את הצינורית.

קבצים מצורפים

• הוראות הפעלה swing.doc
    KB 93.5 · צפיות: 200
  • הוסף לסימניות
מקפיץ את השאלה
גם לי יש עובש בתוך הצינורית ולא מצאתי פתרון לזה
אשמח אם למישהו יש פתרון.

• הוסף לסימניות
לא עוזר כלום
תקני חדש
לא כזה יקר
אם את מזמינה מחול זה עוד יותר זול רק שימי לב שזה מתאים לדגם כי כל דגם צינורית אחרת

• הוסף לסימניות
באתר של מדלה

• הוסף לסימניות
תלוי מה המצב, אבל תנסי לשאוב עם מזרק מים עם סבון ותזריקי לצינורית. אני עושה כך לאחר כל שאיבה והצינורית נוצצת.

• הוסף לסימניות
אני משרה באקונומיקה את כל המוצרים הללו גם בגלל הגיינה... ויוצא מבריק לאחר לילה...!לאחר מכן שוטפת עם מים רותחים ( אפשר במיקרו בתוך שקית סטריליזציה.. אבל לא חייב)... בהצלחה!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה