התייעצות איך לקנות אוצר מילים באנגלית?

• הוסף לסימניות
שירים באנגלית.
הדרך הכי מהנה והכי עוזרת.

• הוסף לסימניות
יש בפרוגמדיה.
וגם זמרים אמריקאים כמו ניסים בלאק, נפתלי בלומנטל ועוד.

• הוסף לסימניות
נכון, בשביל זה יש את גוגל טרסליינט

• הוסף לסימניות
אם כתוביות?
לא מכירה הרבה שירים עם כתוביות בעברית,
אבל אפשר ליצור לבד.
כשהתחלתי עם זה הייתי עושה סרטון של השיר עם התרגום וזה ממש עזר לי.
עצם הכנת הסרטון מכניסה את אוצר המילים לראש.

• הוסף לסימניות
יש חלק שהחלק החזק שלהם בזיכרון זה ע"י שמיעה ויש חלק שע"י ראיה (חזותי).
אם אתה קולט מהר יותר ע"י שמיעה מומלץ להאזין לשירים, פודקאסטים וכו'
ואם אתה קולט מהר יותר ע"י ראיה אז צפיה בסרטונים או קריאה יהיה יעיל יותר.
קריאה- לי מאוד עוזר.
פשוט לקרוא ספרים, להתחיל בספרוני קומיקס באנגלית ולעבור לספרים עבים יותר. מילים שלא מבינים במהלך הקריאה בודקים את הפירוש שלהן וזה נכנס לראש.

• הוסף לסימניות
רק מילים משמעותיות...
לפעמים אפשר להשלים לבד את המשפט, ואז אחרי הקריאה לבדוק את התרגום של כל המילים ש'השלמתי'.
ככה זה לא קוטע את הקריאה וגם מלמד מילים חדשות...
אפשר אחרי הבדיקה לקרוא פעם שנייה ואז המילה נכנסת בתוך משפט ויותר קל לזכור את המשמעות.

• הוסף לסימניות
להתחיל לפי הרמה ומשם לעלות -
עד כיתה ח בערך לא ידעתי אפילו ABC הייתה לי מורה שהתחילה ללמד אותי עם משחקים (זורקים כדור וכל פעם שמוסרים משתמשים במילה) (כרטיסי זיכרון) וכו' זה מאוד עזר לי להתחיל, מוזיקה , גם להתחיל לנסות לדבר בבית/ עם חברים באנגלית לפעמים בשביל לתרגל, חוברות עבודה וכל פעם לעלות רמה , וספרים - בהתחלה זה קשה עם הזמן זה נעשה טבעי ... ברוך השם היום אני מדברת אנגלית שותפת וקוראת ספרים עבי כרס באנגלית . בקיצור כמו בכל דבר עבודה קשה משתלמת

• הוסף לסימניות
להתחיל לפי הרמה ומשם לעלות -
עד כיתה ח בערך לא ידעתי אפילו ABC הייתה לי מורה שהתחילה ללמד אותי עם משחקים (זורקים כדור וכל פעם שמוסרים משתמשים במילה) (כרטיסי זיכרון) וכו' זה מאוד עזר לי להתחיל, מוזיקה , גם להתחיל לנסות לדבר בבית/ עם חברים באנגלית לפעמים בשביל לתרגל, חוברות עבודה וכל פעם לעלות רמה , וספרים - בהתחלה זה קשה עם הזמן זה נעשה טבעי ... ברוך השם היום אני מדברת אנגלית שותפת וקוראת ספרים עבי כרס באנגלית . בקיצור כמו בכל דבר עבודה קשה משתלמת
הבעיה שהביטחון עצמי לא מדי גבוה בשביל
להתחיל לנסות לדבר בבית/ עם חברים באנגלית
מה עושים??

ממש תודה על התשובה!!

• הוסף לסימניות
הבעיה שהביטחון עצמי לא מדי גבוה בשביל

מה עושים??

ממש תודה על התשובה!!
בשמחה ,
עם להתחיל ללמוד מילים שמשתמשים בהם ביום יום כמו ( מקלחת, אוכל, בגדים, שולחן, כיסא , מברשת , כביסה ועל כן הדרך) (אם בא לך להשקיע אז להכין כרטיסיות מחולקות לפי נושאים כמו : כלי מטבח , כלי טיפוח , וכו') ולהתחיל לשלב אותן במשפטים ואז להתחיל ללמוד גם לומר את כל המשפט באנגלית , אפשר גם לקבוע זמן קבוע בכל יום לכך ...
הביטחון מגיע עם הזמן אל תפחדי לטעות כולם טועים , רק יעריכו את המאמץ שלך .(הייתה לי חברה שהתחתנה עם אמריקאי ולפני החתונה ביקשה ממני לעזור לה קצת עם האנגלית , והיא טעתה המון , רק הערכתי אותה על האומץ והמאמץ שלה )
הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
בשמחה ,
אם להתחיל ללמוד מילים שמשתמשים בהם ביום יום כמו ( מקלחת, אוכל, בגדים, שולחן, כיסא , מברשת , כביסה ועל כן הדרך) (אם בא לך להשקיע אז להכין כרטיסיות מחולקות לפי נושאים כמו : כלי מטבח , כלי טיפוח , וכו') ולהתחיל לשלב אותן במשפטים ואז להתחיל ללמוד גם לומר את כל המשפט באנגלית , אפשר גם לקבוע זמן קבוע בכל יום לכך ...
הביטחון מגיע עם הזמן אל תפחדי לטעות כולם טועים , רק יעריכו את המאמץ שלך .(הייתה לי חברה שהתחתנה עם אמריקאי ולפני החתונה ביקשה ממני לעזור לה קצת עם האנגלית , והיא טעתה המון , רק הערכתי אותה על האומץ והמאמץ שלה )
הצלחה רבה
וואו תודה!!!

• הוסף לסימניות
יש גם את זה , אגב
1751153968271.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....