כללי איך לשפר 2?

• הוסף לסימניות
לקראת סיום קורס potoshop נתבקשנו ליצור תמונה לא הגיונית
אשמח לקבל הערות/הארות
תודה רבה

קבצים מצורפים

• כדור.jpg
    KB 106 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בס"ד
התמונה באמת לא הגיונית.. אוהב את הרעיון... אבל צריך להכניס בה ראליסטיות ללא הגיוני,
הכוונה שלי, למשל הכדור (הבית) צריך להראות כאילו שהוא באמת יושב שם וכנ"ל לגבי השביל, לדעתי שניהם צריכים להראות שהם יושבים או מונחים על הדשא.

צריך להוסיף הצללות, ולשביל צריך שהדשא יעלה עליו קצת + מעט הצללה, משחק של תאורה משנה את ההבדל.
דוגמה למה אני מתכוון, תבדקי תשווי, ותנסי אצלך עד שתגיעי לתוצאות טובות, בהצלחה רבה.

קבצים מצורפים

• 77.jpg
    KB 302.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בס"ד
ועוד.. הייתי ממליץ להוסיף מעט צל לשחקנים על הדשא, ומוותר על האור של המנורות בשביל, התמונה באור יום.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ורעיון מתוק
ראשית הייתי מורידה את התאורה בשביל, וגם את הגדר (החומה)
שימי לב שהצל בכדור מופיע על השחקן,הכדור נראה באוויר וגם השביל
השחקנים ניראים באוויר תעבדי עוד על התמונה תשפצי,
תני גונים של אור וצל שחקי עם זה...
שיהיה בהצלחה!!!!!!

• הוסף לסימניות
תוכלי גם לקחת רעיונות מworth2000. אזהרה - לא כל התכנים שם מתאימים לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה