איך לתמחר פרסומות

• הוסף לסימניות
האם יש איזו שהיא דרך שבה מתמחרים פרסומות אינטרנטיות?
וכן האם ישנם גדלים/מידות מסוימות לפרסומות אינטרנטיות?

תודה מראש לכל העונים!

• הוסף לסימניות
אני ממליץ לך להצמד לסטנדט של גוגל אדוורדס. חלק גדול מאד מהאתרים ומהתבניות הקיימות - תומכים בגדלים אלו. זה גם יעזור בהמשך אם יהיה מסע פרסום באדוורדס.

בבקשה קישור: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/176108?hl=iw

לגבי תמחור, לא עסקתי בזה, אז אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
לגבי גדלים - עצתו של שמואל היא מצויינת

לגבי תמחור - כל באנר יהיה אחרת וידרוש זמן שונה. מומלץ לפחות להתחלה - לעשות תמחור לפי הערכת זמן.

• הוסף לסימניות
תודה

הערכת זמן של משך הבאנר-פרסומת, או של זמן עשיית הבאנר?
כי אני רוצה לדעת על מחיר לפרסום באתר שלי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

פשש תשובה מיוחדת!
אפשר לשאול מזה imgtfy ?

• הוסף לסימניות
imgtfy - הדמיה מוחשית לכך שאפשר היה למצוא את התשובה בגוגל ;)

ולענין השאלה שלך - לא היה ברור מה בעצם שאלת:
* איך לתמחר עיצוב ובניית באנרים בשביל פרסום?
* איך לתמחר פרסום באנרים של עסקים אחרים באתר שלך?
* איך לפרסם את האתר שלך באתרים אחרים?

• הוסף לסימניות
חודה על התמסרותך לעניין

"* איך לתמחר פרסום באנרים של עסקים אחרים באתר שלך?"
זה מה שאני רוצה לדעת,
ולא בדיוק מצאתי לכך תשובה מפורטת בגוגל :)

• הוסף לסימניות
פר קליק + פר חשיפות.
כך עובד עולם הפרסום מזה מספר שנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה