עזרה איך מאפסים סיסמא בג'ימיל עם טלפון כשר?? עזרה!!

• הוסף לסימניות
נמחקו לי נתוני גלישה ואיתם סיסמאות..
וחשבון גוגל מסוים שלי שאני מנסה להכנס הוא רושם לי משום מה שזו לא הסיסמא
אז אני עושה איפוס סימא והוא נותן להזדהות רק באמצעות סיסמא בהודעת טקסט לטלפון ויש לנו טלפון כשר.
והוא לא נותן לי אופציה אחרת לזיהוי.
הצילו מה עושים??? חייבת את המייל הזה!!!

• הוסף לסימניות
תנסי ללחוץ על הודעת טקסט. אחרי כמה רגעים זה יעלה לך אפשרות ''לא קיבלתי, שלחו שוב'' וגם אפשרות ''לקבלת הקוד בשיחה טלפונית''

• הוסף לסימניות
תנסי ללחוץ על הודעת טקסט. אחרי כמה רגעים זה יעלה לך אפשרות ''לא קיבלתי, שלחו שוב'' וגם אפשרות ''לקבלת הקוד בשיחה טלפונית''
לא מופיעה לי אפשרות כזו.. רק אפשרות של הטלפון לא אצלי ואם אני לוחצת על זה כתוב לא מסרת מספיק פרטים ל-Google בשביל לאמת את בעלותך על החשבון הזה......

• הוסף לסימניות
אם יש לך דברים ממש חשובים בתיבת המייל, מציעה לך לפנות לתמיכה של גוגל. אני יודעת על מישהי שעשתה את זה ושחזרו לה את הסיסמה.
את מסבירה להם את הקטע של הטלפון הכשר, הם יעזרו לך בעז''ה

• הוסף לסימניות
גוגל הפסיקו לשלוח קודי אימות בשיחה קולית

• הוסף לסימניות
אם יש לך דברים ממש חשובים בתיבת המייל, מציעה לך לפנות לתמיכה של גוגל. אני יודעת על מישהי שעשתה את זה ושחזרו לה את הסיסמה.
את מסבירה להם את הקטע של הטלפון הכשר, הם יעזרו לך בעז''ה
מדברים איתם בעברית??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה