דרוש מידע איך מבטלים הד בחדר?

• הוסף לסימניות
במשרד שלי יש הד, איך אני מבטל את זה?
מציין שלחליף תקרה לאקוסטית או פתרון כזה הוא לא ישים כרגע, אני מחפש פיתרון פשוט כמו להכניס רהיט מסוג מסוים לחדר

• הוסף לסימניות
בד"כ מה שסופג את ההד זה חומרים כמו עץ ובד.
וילונות על החלונות.
תמונות על הקירות.
בפירוש יכולים לעזור.

ואם גם זה לא עובד, אולי לחפות קיר אחד בשטיח כזה, כמו ששמים בגני ילדים.
יש איזשהו כלל כמה צריך? ארון פלסטיק גם סופג הד או שצריך דווקא ארון מעץ? כנל לגבי כסאות ושולחן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין חלונות זה מחסן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וילון אחד מספיק?
בכל מקרה לא שייך שאני אשים וילון סתם, אשמח לשמוע על פתרונות נוספים
למה לא שייך? זה מאד הולך.
וילון על כל הקיר מצד לצד.

בכל אופן, אפשר לשים גם כמו שהצעתי למעלה, אני לא זוכרת איך קוראים לשטיח הזה. שמים אותו באולפנים או בגני ילדים.
מדביקים את זה על הקיר. אפשר על זה לתלות תמונות. או לוח מודעות וכאלה.

ארון פלסטיק, אני לא בטוחה שיעזור.

• הוסף לסימניות
במשרד שלי יש הד, איך אני מבטל את זה?
מציין שלחליף תקרה לאקוסטית או פתרון כזה הוא לא ישים כרגע, אני מחפש פיתרון פשוט כמו להכניס רהיט מסוג מסוים לחדר
ארון גבוה או רחב ככל שאפשר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ארון כתר לצורך העניין יביא את התוצאה? או שצריך בדווקא ארון מעץ?
אפשר לנסות,
אבל לדעתי רק עץ.
בעבר הייתי במקום עבודה שגם זה לא עזר ב100% כי זה היה חדר יחסית גדול.
אבל זה לקח חלק נכבד.
הפלסטיק לא שינה כלום-הוא לא סופג, והוא קטן יחסית.

• הוסף לסימניות
יש "יועצי אקוסטיקה".
יש את אסף רטוביץ -
asafrato__gmail.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה