דרוש מידע איך מבטלים קנס שקיבל בני בתח''צ

• הוסף לסימניות
נתנו לילד קנס 100 ש''ח עקב שלא העבר רו קו. למעשה, הבן שלי לא הסכים לחתום על הקנס (מכשיר לא כשר), בדו''ח שקיבל כתוב ''והחייב אישר בחתימתו את קבלת הדרישה לידו'' שהוא שקר גמור.
עכשיו קיבלנו הודעה של תוספת 106ש''ח עקב אי תשלום. יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי שצריכים להיכנס לאתר של משרד התחבורה ולשלוח פנייה לשם
בהצלחה

• הוסף לסימניות
למה הוא לא שילם????:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
(כנראה התוספת של המאה ושש שקל. - השש שקל עבור הנסיעה......:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

אבל עכשיו ברצינות......
לא נראה לי שפניה למשרד התחבורה יעזור.
אולי אפשר לערער או משהו כזה?!?!?! אני לא כ''כ מבין בזה.
אבל בדרך כלל, אם שולחים להם בקשה לביטול הדוח, - הם מתעלמים מזה. (נראה לי....)

• הוסף לסימניות
נתנו לילד קנס 100 ש''ח עקב שלא העבר רו קו. למעשה, הבן שלי לא הסכים לחתום על הקנס (מכשיר לא כשר), בדו''ח שקיבל כתוב ''והחייב אישר בחתימתו את קבלת הדרישה לידו'' שהוא שקר גמור.
עכשיו קיבלנו הודעה של תוספת 106ש''ח עקב אי תשלום. יש מה לעשות?
דבר ראשון- תשלם!
בד"כ א"א לבטל ואז תצטרך לשלם עוד כסף על פיגורים.
אח"כ אפשר לנסות לבטל ואם תצליח- יחזירו לך את הכסף

• הוסף לסימניות
לא מצאתי באתר שלהם

• הוסף לסימניות
לא משנה שהפקח שיקר בדו''ח?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון- תשלם!
בד"כ א"א לבטל ואז תצטרך לשלם עוד כסף על פיגורים.
אח"כ אפשר לנסות לבטל ואם תצליח- יחזירו לך את הכסף
שטויות
תשלום קנס מהווה הודאה במעשה

• הוסף לסימניות
מנסיון
בודדים הם אלו שהצליחו לבטל קנס.
בודדים, אם בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה