איך מגבים?

• הוסף לסימניות
אחרי ששמעתי סיפורים... החלטתי לבטח את עצמי ולגבות את המחשב.
יש לי ארדיסק 2 טרה.
אני רוצה לחבר אותו נניח פעם בחודש ואז שהקבצים יתעדכנו בתוכו.
איך מגדירים גיבוי?

יש ענן חינמי (בזק?) לגבות גם שם? איך?

בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש גם שירות של גוגל לגיבוי תמונות והסרטות ללא הגבלה ובחינם
https://photos.google.com/

אין לזה שום קשר לגיבוי מקומי על דיסק קשיח שאת זה צריך לעשות במקביל.

• הוסף לסימניות
יש גם גיבוי של מייקרוסופט שמקבלים 30 גיגה חינם,
תסבירי מה את רוצה גיבוי מקומי לדיסק קשיח או גיבוי לענן?

• הוסף לסימניות
תודה לכם על התגובות!
אני רוצה גיבוי לדיסק חיצוני
ובנוסף גיבוי בענן חינמי אם יש (לפחות 250 גיגה של תמונות).

[
נכתב ע"י shlomi5263;1684617:
יש גם שירות של גוגל לגיבוי תמונות והסרטות ללא הגבלה ובחינם
https://photos.google.com/
צפה בקובץ המצורף 245092
זה נוגע בקובץ? משתנה האיכות?
רק לתמונות ולא למשל לקבצי אדובי?

נכתב ע"י רק חדשות;1684641:
מדריך גיבוי המחשב באמצעות תוכנה חינמית בשם: Cobian BackUP
התוכנה הכי מומלצת?
האם בעוד חודש אוכל להגדיר לו שיעדכן את הגיבוי, וזה יעדכן אוטומטי את הקובץ שנוסף/השתנה בתיקיה שלו ?

קבצים מצורפים

• גוגלגיבוי.PNG
    KB 25.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בירה;1684669:
תודה לכם על התגובות!
אני רוצה גיבוי לדיסק חיצוני
ובנוסף גיבוי בענן חינמי אם יש (לפחות 250 גיגה של תמונות).

[
צפה בקובץ המצורף 245092
זה נוגע בקובץ? משתנה האיכות?
רק לתמונות ולא למשל לקבצי אדובי?

התוכנה הכי מומלצת?
האם בעוד חודש אוכל להגדיר לו שיעדכן את הגיבוי, וזה יעדכן אוטומטי את הקובץ שנוסף/השתנה בתיקיה שלו ?

אכן זה רק מוריד מאיכות התמונה. השאלה למה מיועדת התמונה. אם זה תמונות רגילות שצולמו ומיועדות לגיבוי/פיתוח אז ההבדל לא משמעותי. אם זה תמונות לעבודה מקצועית זה לא כדאי. ואכן זה רק לתמונות וסרטים אך לא לקבצים אחרים כגון adobe.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomi5263;1684685:
אכן זה רק מוריד מאיכות התמונה. השאלה למה מיועדת התמונה. אם זה תמונות רגילות שצולמו ומיועדות לגיבוי/פיתוח אז ההבדל לא משמעותי. אם זה תמונות לעבודה מקצועית זה לא כדאי. ואכן זה רק לתמונות וסרטים אך לא לקבצים אחרים כגון adobe.

תודה על הפרוט! אז לגיבוי תמונות משפחתיות זה מעולה.
התמונות נשארות חסויות? אני צריכה לעלות 250 גיגה.. להתחיל לעלות תיקיה - תיקיה? איך אפשר לעלות תיקיות?
ושוב תודה!

בנוסף - מה הדרך הטובה לגבות לכונן חיצוני?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בירה;1684724:
תודה על הפרוט! אז לגיבוי תמונות משפחתיות זה מעולה.
התמונות נשארות חסויות? אני צריכה לעלות 250 גיגה.. להתחיל לעלות תיקיה - תיקיה? איך אפשר לעלות תיקיות?
ושוב תודה!

בנוסף - מה הדרך הטובה לגבות לכונן חיצוני?

התמונות נשארות פרטיות (גוגל יוכלו לראות אותם).
ניתן לשתף תמונות ולשלוח קישורים במייל.
לאחר שמורידים את התוכנה שלהם יש להיכנס להגדרות ולהגדיר מאיפה התוכנה תשאב את התמונות. אפשר להגדיר מתקייה מסויימת וגם אם יש תתי תקיות הוא ישאב משם. ואפשר גם להגדיר מכונן שלם. ולא צריך להעלות באופן יזום שום דבר התוכנה עושה את הכל לבד. (לאחר שיתחיל לעבוד ניתן לראות מה הועלה בינתיים וכמה עוד נשאר). וכמובן שזה ללא הגבלת נפח. (אני העלתי מאות ג'יגה של תמונות).
לגבי גיבוי מקומי בדיסק קשיח חיצוני אני אישית אף פעם לא עבדתי עם תוכנה ייחודית לגיבוי. הדעה שלי היא פשוט לעשות העתק הדבק לחומר שרוצים לגבות. כך אף פעם לא יהיו הפתעות לא נעימות.

• הוסף לסימניות
יש האופציה של הגיבוי שמובנה בתוך ווינדוס, בברירת מחדל זה לכונן פיזי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomi5263;1684772:
לאחר שמורידים את התוכנה שלהם יש להיכנס להגדרות ולהגדיר מאיפה התוכנה תשאב את התמונות. אפשר להגדיר מתקייה מסויימת וגם אם יש תתי תקיות הוא ישאב משם. ואפשר גם להגדיר מכונן שלם. ולא צריך להעלות באופן יזום שום דבר התוכנה עושה את הכל לבד. (לאחר שיתחיל לעבוד ניתן לראות מה הועלה בינתיים וכמה עוד נשאר).

לא מצליחה לעלות תיקיות רק תמונות בודדות. אפשר אולי צילום מסך? טנקס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בירה;1688383:
לא מצליחה לעלות תיקיות רק תמונות בודדות. אפשר אולי צילום מסך? טנקס

בבקשה

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 12.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
התקנתי את התוכנה של גוגל במחשב. בהתחלה הסמל היה בצד וכתב שהוא מעלה או משהו כזה ואחרי זמן מה הוא נעלם וזהו.
כשאני נכנסת לתוכנה דרך ההתחל - אין תגובה.
כשאני נכנסת לאלבומים בחשבון שלי בגוגל - הוא לא העלה כלום.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1688734:
התקנתי את התוכנה של גוגל במחשב. בהתחלה הסמל היה בצד וכתב שהוא מעלה או משהו כזה ואחרי זמן מה הוא נעלם וזהו.
כשאני נכנסת לתוכנה דרך ההתחל - אין תגובה.
כשאני נכנסת לאלבומים בחשבון שלי בגוגל - הוא לא העלה כלום.
מה עושים?

נסי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה