דרוש מידע איך מגיעים למלון לביא מירושלים?

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש שאטלים מצומת לביא למלון, השאלה שלי אם יש תחנה בצומת כשמגיעים מירושלים? בקיצור איפה צריך לרדת
וזה נסיעה אפשרית עם תינוק בן שנה וחצי שלא יושב בשקטט??

• הוסף לסימניות
אוטובוס מתחנה מרכזית לצומת לביא :)
תבררו ב 8787* אילו קוים.
נסיעה לא ארוכה מידי ונעימה.

• הוסף לסימניות
בגוגל מפות אני רואה כתוב צומת גבעת אבני, זה זה?
אין צומת לביא
כן. גבעת אבני זה הישוב המקביל ללביא, האוטובוס עוצר שם, חוצים 2 כבישים במעבר חציה.
והופ, אתם בכניסה לקיבוץ לביא.
מרימים טלפון למלון, ואיש התחזוקה קופץ לאסוף אתכם :)

• הוסף לסימניות
כן. גבעת אבני זה הישוב המקביל ללביא, האוטובוס עוצר שם, חוצים 2 כבישים במעבר חציה.
והופ, אתם בכניסה לקיבוץ לביא.
מרימים טלפון למלון, ואיש התחזוקה קופץ לאסוף אתכם :)
תודה!
עזרת לי מאד

• הוסף לסימניות
תודה!
עזרת לי מאד
תשימי לב שבחזור, בעיקר בבין הזמנים, האוטובוס מגיע עמוס מטבריה ולא תמיד עוצר בצומת
ולכן לא כדאי להסתמך על האוטובוס האחרון בלילה
(קרה לנו והיינו צריכים לשלם 600 שח למונית לירושלים)

• הוסף לסימניות
בחזור יש אוטבוס מלביא לטבריה - שווה לסוע בו ולעלות על אוטובוס מתחנה מרכזית בטבריה (36 נראה לי - זה ממש מהכניסה למלון לא צריך שאטל)
כן, זה מאריך את הדרך אז כבר תקפצו גם לכנרת..
ותהנו מלא!! אין על לביא

• הוסף לסימניות
האם זה מלון שמותאם גם לחופשה עם ילדים? משהי התנסתה?

• הוסף לסימניות
למי שלא מכיר יש את מנוחה וישועה - בהנחה עד 4 חודשים אחרי לידה (או אחרי מחלה ל"ע)
הייתי שם בלי ילדים אבל נראה לי מדא מתאים לילדים-
יש משחקיה יש בריכה לילדים בחופש בטח יש תוכניות
כל הקבוץ מקום נחמד להסתובב..
הייתי רוצה לבא עם הילדים אבל איתם יוצא הון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה