איך מגיעים לממ"ד / לציבור הד"לי / מזרחי?

• הוסף לסימניות
שלום לכל יושבי ותושבות הפורום המוכשרים מאד!

אני מחפשת היכן לפרסם ולשווק את שירותי הקריינות שלי בציבורים מחוץ לציבור החרדי שב"ה מכיר אותי היטב.

אני מחפשת היכן ניתן לפרסם ולהגיע למוסדות ולמפיקים בממ"ד, הציבור הד"לי, מזרחי וכו' - האם יש עלונים ייחודיים? (משהו כמו במת מנהלים נגיד, אך לאוו דווקא לציבור החרדי)

כל טיפ והכוונה יתקבלו בברכה ואני בטוחה שיעזרו גם למשתתפים נוספים.
תודה :)

• הוסף לסימניות
בירושלים קרית משה מהווה 'מעוז' רציני, לא זוכרת איך קוראים לעלון שם

• הוסף לסימניות
תודה! יש לך דרך לברר אולי?

• הוסף לסימניות
בעבר הגיע אלי מייל של משהו בסגנון של 'במת מנהלים' אצלינו:

מדריך "השכל" (...)
המדריך מופץ במערכת החינוך הממלכתי-דתי בכל הארץ, ומגיע ישירות לידיהם של המפקחים, המנהלים, היועצים החינוכיים, המחנכים והתלמידים.

אבי קליין
0545753463

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מגנונה - איזה עיתון? אני מתבלבלת...

KS - הפרטים שבסוף ההודעה הם שלך, או של העלון ההוא? (השכל)

תודה!

• הוסף לסימניות
שלהם.
לי אין לי קשר ואני גם לא יודע במי מדובר

• הוסף לסימניות
עיתון "בשבע" הוא עם התפוצה הכי גדולה עד כמה שידוע לי.
בנוסף עלוני השבת שם מאד נפוצים:
עולם קטן
מצב הרוח
שביעי

אם תרצי, אוכל לרשום לך טלפונים או מיילים שלהם.

• הוסף לסימניות
תודה
אני חושבת שלא הדגשתי מספיק: אני מחפשת מדיה שמגיעה למוסדות של הציבור הנ״ל וכן, מפיקים עורכים וכו של הציבור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה