מידע שימושי איך מגיעים למשגב לך?

• הוסף לסימניות
מצומת בר אילן לביה''ח משגב לדך, איך מגיעים?

• הוסף לסימניות
תבררי באגד -*2800 , מענה אנושי , יענה לך מס' קו , תחנות , זמנים . כל מה שתירצי לשמוע.

• הוסף לסימניות
קו 71 או 72 משמואל הנביא ובתחנה בשטראוס צומת יפו להחליף לקו 13. יורדים ברחוב דוסתאי בתחנה בית חולים משגב לדך/דוסתאי

• הוסף לסימניות
קו 13 מגיע פעם בשעה ויותר. שימי לב לזה!
קו 77 עובר ממש סמוך למשגב לדך למיטב זכרוני. הוא מגיע גם לקינג ג'ורג' ויחזקאל (נראה לי זה המיקומים הכי קרובים שלו לאזורים החרדיים.)
ואם את מתקשרת למודיעין 2800, תשאלי תדירות אוטובוס ואם יש דרכים נוספות וכו'. אותי המוקדנית שלחה בזמנו לקו 13, ושכחה לספר שהוא עובר בשעות האלה פעם בשעה וחצי. לקחתי מונית.

קו 77: את עולה באחת התחנות ביחזקאל ונוסעת עד תחנת יוחנן בן זכאי 48 (בן זכאי/בן דוסתאי). לפי האתר של משרד התחבורה.
תחזרי אחורה לרחוב דוסתאי, את הולכת לאורך הרחוב עד לחזקיהו המלך, ימינה למשגב לדך.
בהצלחה.

יש לך אפשרות מרח' יחזקאל גם לנסוע עם קו 22 או 34א. הליכה של 10 דקות בערך מהתחנות בקטמון. (תחנות אחרות. תשאלי את הנהג).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ushaya;2380588:
קו 13 מגיע פעם בשעה ויותר. שימי לב לזה!
קו 77 עובר ממש סמוך למשגב לדך למיטב זכרוני. הוא מגיע גם לקינג ג'ורג' ויחזקאל (נראה לי זה המיקומים הכי קרובים שלו לאזורים החרדיים.)
ואם את מתקשרת למודיעין 2800, תשאלי תדירות אוטובוס ואם יש דרכים נוספות וכו'. אותי המוקדנית שלחה בזמנו לקו 13, ושכחה לספר שהוא עובר בשעות האלה פעם בשעה וחצי. לקחתי מונית.

קו 77: את עולה באחת התחנות ביחזקאל ונוסעת עד תחנת יוחנן בן זכאי 48 (בן זכאי/בן דוסתאי). לפי האתר של משרד התחבורה.
תחזרי אחורה לרחוב דוסתאי, את הולכת לאורך הרחוב עד לחזקיהו המלך, ימינה למשגב לדך.
בהצלחה.

יש לך אפשרות מרח' יחזקאל גם לנסוע עם קו 22 או 34א. הליכה של 10 דקות בערך מהתחנות בקטמון. (תחנות אחרות. תשאלי את הנהג).
יש קו 13 כל 15 דקות. על פי אתר משרד התחבורה.
לא יודעת מנין המידע על אוטובוס פעם בשעה.
אני נוסעת באוטובוס הזה הרבה למשגב לדך.

והוא מגיע עד אמצע דוסתאי שזה קרוב יותר למשגב לדך.

• הוסף לסימניות
לא מומלץ 22 או 34
הקו הכי מתאים זה 13, אבל גם 18 יכול להיות טוב (צריך ללכת קצת).

• הוסף לסימניות
יש קו 13 כל 15 דקות. על פי אתר משרד התחבורה.
לא יודעת מנין המידע על אוטובוס פעם בשעה.
אני נוסעת באוטובוס הזה הרבה למשגב לדך.

והוא מגיע עד אמצע דוסתאי שזה קרוב יותר למשגב לדך.

רלוונטי? נכון להיום?

• הוסף לסימניות
כן גם היום קו 13 מגיע למשגב לדך ויש אותו בתידרות של כל 15 דק'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה