מידע שימושי איך מגיעים לשמחה ???

• הוסף לסימניות
יש לי פטנט טוב איך מגיעים לשמחה !! נו בוא נשמע !
יוצרים סדר יום לא מידי מלחיץ אלא רק כמה כללים ברורים
ש-"קל" לעמוד בהם גם בזמני לחץ.
לשם דוגמא
א.
קימה עד שעה מסוימת .
ב. שינה עד שעה מסוימת.
ג. ארוחה אחת מסודרת כל יום.
ד. [לגברים שעה מוגדרת לימוד תורה].
ברגע שמסודר היום קל יותר לשמוח בדוק ומנוסה !!!

אגב אשמח לתגובות וכן לתודות תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי פטנט טוב איך מגיעים לשמחה !! נו בוא נשמע !
יוצרים סדר יום לא מידי מלחיץ אלא רק כמה כללים ברורים
ש-"קל" לעמוד בהם גם בזמני לחץ.
לשם דוגמא
א.
קימה עד שעה מסוימת .
ב. שינה עד שעה מסוימת.
ג. ארוחה אחת מסודרת כל יום.
ד. [לגברים שעה מוגדרת לימוד תורה].
ברגע שמסודר היום קל יותר לשמוח בדוק ומנוסה !!!

אגב אשמח לתגובות וכן לתודות תודה.
אין ספק שהדברים שציינת מיטיבים עם ליבו של אדם ומעניקים לו יציבות ואיזון, שלווה ומשמעות - וכתוצאה מכך גם שמחה.
אבל האם "'קל" לעמוד בהם בזמני לחץ? תרשה לי לחלוק עליך בתוקף. כל אחד וההתמודדות שלו. לפעמים יכול לקחת שנים(!) כדי להגיע למצב הזה.
קל לכתוב 'קל', לא תמיד קל גם ליישם.
אדרבה, אם יש לך שיטה סדורה (לא פטנטים) איך ליישם בפועל - אתה מוזמן לפרוש אותה כאן...

• הוסף לסימניות
אין ספק שהדברים שציינת מיטיבים עם ליבו של אדם ומעניקים לו יציבות ואיזון, שלווה ומשמעות - וכתוצאה מכך גם שמחה.
אבל האם "'קל" לעמוד בהם בזמני לחץ? תרשה לי לחלוק עליך בתוקף. כל אחד וההתמודדות שלו. לפעמים יכול לקחת שנים(!) כדי להגיע למצב הזה.
קל לכתוב 'קל', לא תמיד קל גם ליישם.
אדרבה, אם יש לך שיטה סדורה (לא פטנטים) איך ליישם בפועל - אתה מוזמן לפרוש אותה כאן...
אני מתנצל שלא הדגשתי לא התכוונתי זמני לחץ חריגים כמו ימים שאדם בבית חולים או בשמחות ערב חתונה וכדומה
אלא בזמני לחץ כמו ערב פסח וכדומה דברים סטנדרטיים.

• הוסף לסימניות
ולעשות מעשים טובים.
לחפש לעשות רק טוב לאנשים .

• הוסף לסימניות
אני מקפיץ כי מצוות ושמחת בחגך נאמר גם על פסח.

• הוסף לסימניות
@מצליח מאוד תודה רבה לך!!
ניכר שיש לך לב זהב וענק
רוב האשכולות שלך הם טיפים ועצות...
כן כן זוכר את זה שצריך להשרות בתבלינים לפני הבישול
שירבו כמותך!

• הוסף לסימניות
גם ללמוד בריכוז כמה שעות משמח מאוד !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה