דרוש מידע איך מגיעים מצפת למירון

• הוסף לסימניות
לא חושבת
אבל יש כל כמה דקות אוטובוסים שיוצאים
בדרך כלל כבר בתחנה הראשונה הם מתמלאים...

• הוסף לסימניות
תחנה ראשונה איפה?
יש גם משכונות הדרום?
אני הייתי גרה צמוד לתחנה סופית- בדרום של צפת
האוטובוסים עברו כבר מפוצצים ולא עצרו בדרך כלל...
אני חושבת שזה מסלול רגיל של האוטובוסים
אם אני לא טועה כל האוטובוסים יוצאים לפעולה - כל הקווים

• הוסף לסימניות
אני הייתי גרה צמוד לתחנה סופית- בדרום של צפת
האוטובוסים עברו כבר מפוצצים ולא עצרו בדרך כלל...
אני חושבת שזה מסלול רגיל של האוטובוסים
אם אני לא טועה כל האוטובוסים יוצאים לפעולה - כל הקווים
היום יש אוטובוסים שמתחילים בדרום. השאלה אם גם בל"ג בעומרמיש כאלה.
האוטובוסים של נתיב אקספרס?

• הוסף לסימניות
היום יש אוטובוסים שמתחילים בדרום. השאלה אם גם בל"ג בעומרמיש כאלה.
האוטובוסים של נתיב אקספרס?
אני מדברת על האוטובוסים של אגד השטוחים ולא הגבוהים...

• הוסף לסימניות
איזה הגדרה מצאתי...
הכוונה כמו קו 6 ,7,4

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כמה מוקדים מנתיב אקספרס בדרום
קו 115

• הוסף לסימניות
קו 115 - מוקדי יציאה: תחנה מרכזית, צהל 1, רמז דוד 11 מחמישי ב 7:00 עד שיש ב 15:00 מתמלא ויוצא, אין צורך בהזמנת כרטיסים
קו 5 - מיום רביעי בבוקר עד 00:00 כל רבע שעה, אין צורך בהזמנת כרטיסים
פורסם היום ביתד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה