איך מגיע שיר חדש לזמרים

• הוסף לסימניות
חיים בנט שמע את השיר של אחי. [הוקלט ע"י נגן, אחי ניגן בגיטרה ומישהו בכינור והחברים שרו]
הוא מאד נהנה ואמר שברור שעם פלייבק מקצועי זה יהיה משהו
אבל במצב הזה זה מספיק בכדי שזמר ישמע ויחליט אם זה מתאים לו
שאלתי: כיצד ניתן להגיע אליהם בכלל?
אני מדבר על שיר חסידי, רגוע.

• הוסף לסימניות
לשלוח להם מייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי בס;1905027:
חיים בנט שמע את השיר של אחי. [הוקלט ע"י נגן, אחי ניגן בגיטרה ומישהו בכינור והחברים שרו]
הוא מאד נהנה ואמר שברור שעם פלייבק מקצועי זה יהיה משהו
אבל במצב הזה זה מספיק בכדי שזמר ישמע ויחליט אם זה מתאים לו
שאלתי: כיצד ניתן להגיע אליהם בכלל?
אני מדבר על שיר חסידי, רגוע.

הי, הסיפור מוכר לי.
נראה לי שזה אח שלי שניגן בכינור....

• הוסף לסימניות
לשלוח להם מייל

ולהתפלל חזק שמישהו יפתח את זה ויקשיב כמה שניות כי מניסיון כל זמר חתונות מקבל כמה שירים שהוא "חייב" להקשיב על אחת כמה וכה זמר מליגה א'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שפריץ;1905073:
הי, הסיפור מוכר לי.
נראה לי שזה אח שלי שניגן בכינור....

בהחלט יכול להיות, מהיכן אתה מכיר את הסיפור?

• הוסף לסימניות
להעביר את השיר ליואלי קליין והוא יכול לעשות את העבודה.

• הוסף לסימניות
איך? ולמה דווקא הוא? הוא בקשר עם רובם?
סליחה על הבורות אבל זה לא התחום שלי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי בס;1905087:
איך? ולמה דווקא הוא? הוא בקשר עם רובם?
סליחה על הבורות אבל זה לא התחום שלי....

גם בגלל שהוא זמר.
וגם בגלל שהוא לאחרונה הכניס הרבה שירים לשוק.
יכול להיות שיש עוד רק אותו אני מכיר.

• הוסף לסימניות
יש את אלי קליין שהוא מעבד ומלחין שירים להמון זמרים (למשל הסינגל האחרון של מרדכי בן דוד וכל השירים של קינדרלך) ונראה לי שיש מה לנסות לשלוח לו.
הוא גם יוכל לעשות פלייבק מקצועי ביותר.
(יש לי פרטים שלו. אם תרצו - באישי)

• הוסף לסימניות
ליתר ביטחון תעלה את זה לפה, אולי זה יגיע למישהו מתאים גם בדרך הזו...

• הוסף לסימניות
איך ישמרו זכויות יוצרים אם זה עולה כאן?

• הוסף לסימניות
אולי לשאול את המלחינים המוכרים. הם ודאי יודעים איך ליצור קשר עם הזמרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה