כלי עבודה יקרים מאדמה כבר יש לגנוב באתר בניה...
מקסימום לקח איזה ברז או פטיש... לא נורא..
אולי החביא שם קודם שללמה כבר יש לגנוב באתר בניה...
או גופה...אולי החביא שם קודם שלל
מנסיון של אבא שלי, יש כלי עבודה מאוד מאוד יקרים. לא רק "ברז" ו "פטיש", שהגניבה שלהם גורמת המון עוגמת נפשמה כבר יש לגנוב באתר בניה...
רק אני לא מבינה מה קורה כאן?
מיד רציתי להתקשר למשטרההבת שלי בת ה3 בא בצעקות - אמא הוא הולך במקום מסוכן תראי!!
ודוחפת אותי לכיוון החלון.........
נסיתי לראות למה היא מתכוונת לא הצלחתי,
פתאום אני רואה שק נופל מהגדר.
ומשהו קופץ על הגדר......
מסתקל ימינה שמאלה למעלה למטה,
קופץ
ובורחחחחחחחחחחח
והייתם נקיים - אז אני מצטט לך הודעה שלי ב"חכמת נשים" מיום חמישיאם זה פיקוח נפש תמצאי בתוכך את ה"קול" הדרוש כדי לעשות משהו.
יש משהו שעוזר לצרידות?
אני לא מדברת על צרידות רגילה
מישהו לבלי קול בכלל!
אני לא מעוניינת בעצות כמו ביצים חיותוחבריו.......
רק משהו אמיתי!
תרופה שלוקחים - והקול חוזר! משהו כמו אקמול לכאב ראש......
את לא יכולה לדבר עד כדי כך שאפילו ללחוש את המקרה למשטרה לא אפשרי??
במחילה, אבל נשמע מוזר לחלוטין ואל תתפלאי אם אצטרף לקודמי בדיעה הזו.
מה עם בעלך, שכנה שניתן להעיר את תשומת ליבה (אולי גם היא רואה את זה דרך החלון שלה) אפילו בן, או בת שלך...
ואני עוד לתומי חשבתי שהגנב ממש בתוך הבית והמצוקה היא מצוקה של ממש...
זה כולה ברחוב.... אם זה פיקוח נפש תמצאי בתוכך את ה"קול" הדרוש כדי לעשות משהו. ואם לא, תסגרי את החלון ותמשיכי לענייניך.
מלא הצלחה!
@עדיה שיר ללחוש יותר מסוכן, זה הורג את הקול כמו צעקות.והייתם נקיים - אז אני מצטט לך הודעה שלי ב"חכמת נשים" מיום חמישי
אולי במקרה את יכולה לעזור לי בזה לפחות....
לצרידוד? או לחוסר קול בכלל?@dm סימפונוס 2000 עוזר פלאים. רפואה שלמה!
עכשיו יש איזה חוק שכל עסק חייב להנגיש את האתר שלו ואפשר לקבל קנסות אם לאאפשר לשאול את השר החדש...
כאחד שגם הוא הסתבך ברישום למאגר הממשלתי (שבלעדיו אי אפשר לקבל המון שירותים מקוונים) גם אני מצטרף לטענה שזה לא נקרא נגיש.עכשיו יש איזה חוק שכל עסק חייב להנגיש את האתר שלו ואפשר לקבל קנסות אם לא
תכלס זה נחשב להנגיש, לא?
בעקרון כן, זה מרפא את מיתרי הקול.לצרידוד? או לחוסר קול בכלל?
אין לי קול גם לא קול צרוד - גארנישט!
התחברתי ועדיין לא מצאתי כזה אפשרות.כאחד שגם הוא הסתבך ברישום למאגר הממשלתי (שבלעדיו אי אפשר לקבל המון שירותים מקוונים) גם אני מצטרף לטענה שזה לא נקרא נגיש.
ואגב זה נושא לאשכול נפרד, הקטע הזה שאם אין לי תאריך עלייה (מה לעשות? נולדתי בבני ברק...) או חשבון בנק שמקבל ביטוח לאומי אני לא יכול להירשם לשם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים