איך מדפיסים 100 אחוז בדף A4 ללא שוליים לבנות כשבניתי עיצוב בבית (באתר קנבה)

• הוסף לסימניות
בניתי דף בגודל A4 במחשב (באתר קנבה כשבאתר הדוגמא היא 100 אחוז דף) ואני צריך שהדף יצא 100 אחוז צבעוני ללא שוליים לבנות.

מה אני אמור לעשות שאם אלך לבית דפוס שזה ידפיס 100 אחוז. או שהבית דפוס יכול לעשות לי את זה.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לבקש בבית הדפוס דף גודל A4 מודפס 100% על כל שטח הדף
בבית הדפוס מכירים את הבקשה, ידפיסו בגודל 100% על דף יותר גדול מ-A4 ויחתכו שוליים לבנים

• הוסף לסימניות
לבקש בבית הדפוס דף גודל A4 מודפס 100% על כל שטח הדף
בבית הדפוס מכירים את הבקשה, ידפיסו בגודל 100% על דף יותר גדול מ-A4 ויחתכו שוליים לבנים
האם תמיד כך זו האופציה של זה שמדפיסים A4 ורוצים שיהיה 100 אחוז תמיד ישתמשו בגודל יותר גדול ויהיה חיתוך
או שיש אופציה בלעדי זה?
תודה

• הוסף לסימניות
אם אתה מדפיס בייתי או במדפסת מוסדית. אני במשרד מדפיסה על דף a3 מגדירה את הדף כa4
אבל הנסיון שלי הוא באינדיזיין

• הוסף לסימניות
בניתי דף בגודל A4 במחשב (באתר קנבה כשבאתר הדוגמא היא 100 אחוז דף) ואני צריך שהדף יצא 100 אחוז צבעוני ללא שוליים לבנות.

מה אני אמור לעשות שאם אלך לבית דפוס שזה ידפיס 100 אחוז. או שהבית דפוס יכול לעשות לי את זה.

תודה

• הוסף לסימניות
אם לא משנה לך בדיוק הגודל אז הדפוס ידפיס על נייר אי 4 ויחתוך
אם משנה לך הגודל אז הוא יגדיל קצת וידפיס על נייר יותר גדול ויחתוך
הכי מקצועי זה מה שכתבו גלישות וסימני חיתוך
כך בחשבון שיהיה יותר יקר אולי לקבל אי 4 מלא

• הוסף לסימניות

תודה רבה
להיכנס בקנבה לפקודת קובץ ולהגדיר שוליים להדפסה {בלידים} בייצוא אתה מגדיר PDF להדפסה ולסמן בלידים וסימני חיתוך את הקובץ הזה להביא לדפוס ולבקש הדפסה של A4 מלא שם כבר ידעו על איזה גודל נייר להדפיס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה