כללי איך מוסיפים דף ריק באקרובט?

• הוסף לסימניות
עד היום הייתי עושה דף ריק בתוכנה אחרת, הופך לPDF ומוסיף לקובץ, אבל אני בטוח שיש שיטה פחות פרמיטיבית לעשות זאת. מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
תשכפל בחלונית העמודים את אחד העמודים,
ועם כלי העריכה תמחוק את כל התוכן מהעמוד.

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף עמודים ריקים
Shift+Ctrl+Q

• הוסף לסימניות
(בגירסאות האחרונות יותר)
אברהם, אני רוצה לעבור קורס זריז אצלך.

• הוסף לסימניות
אברהם - תודה אך לא עובד בגירסה של אקרובט 9.
רחל - תודה, אך הייתי מחפש עדיין פתרון יותר מהיר.

• הוסף לסימניות
אוהב, תבדוק אם בלשונית Pages, יש לך Insert Pages Ftom, ו-Blanc Page

• הוסף לסימניות
כנס לקובץ> סדר PDF> מעמוד רק
נוצר עמוד רק (שאפשר להקליד עליו....:)) שמור אותו וצרף אותו למסמך שאתה רוצה.
באייקון המסומן בתמונה אפשר לקבוע את גודל הדף

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 244.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ונתנו - לא.
איתי - תודה. גם דרך מסורבלת אבל אולי טובה יותר. אני מתפלא על אדובי הגדולה והמשוכללת... (וכולם יודעים מה דעתי על ענקית התוכנה ומוצריה) שדבר כל כך פשוט והכרחי פשוט לא נמצא בתוכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1451815:
אפשר להוסיף עמודים ריקים
Shift+Ctrl+Q

זה נמצא בפריט:
תצוגה >
כלים >
עמודים >
עוד אפשרויות הוספה >
הוסף עמ' ריק

• הוסף לסימניות
ישראלה - אין כזה פריט בתפריט. הגירסא שלי היא 9. אם תוכלי לשלוח צילום מסך יעזור לי מאוד. תודה רבה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2014-12-05_011723.jpg
    KB 84.9 · צפיות: 15
  • 2014-12-05_011637.jpg
    KB 23.2 · צפיות: 0
  • 2014-12-05_011626.jpg
    KB 85.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מעניין,
למה תמונת JPEG אחת נראית והאחרים רק כקובץ?

• הוסף לסימניות
זה ממש לא אקרובט 9. זה בכלל אקרובט? בשורת התפריט למעלה יש לך רק 5 פריטים (קובץ, עריכה וכו') כשלי יש 11...

• הוסף לסימניות
כתוב לי בחלונית הפתיחה: אקרובט X פרו

• הוסף לסימניות
ונתנו, ישר כח על סידור התצוגה,
כיצד סידרתם?
אפשר כבר להעלות לאתר תמונות JPEG במקום PNG?

• הוסף לסימניות
אחרי שוטטות בפורומים בחו"ל מתברר שבאמת, לאקרובט 9 אין אפשרות לדף ריק. פשוט מדהים איך תוכנה כל כך מתקדמת יוצאת להם כל כך פרמיטיבית.... (וזו רק אחת מההערות שיש לי על התוכנה)

• הוסף לסימניות
ישראלה, מאז ומתמיד אפשר להציג תמונות JPG.
אלא שיש להכניס אותם לתוך הטקסט.
זאת אומרת, ללחוץ שוב על הסיכת משרד, ולהכניס אותם בפועל Attach

• הוסף לסימניות
בעבר זה עבד לי גם בלי הפעולה הזו,
אנסה בל"נ בפעם הבאה.
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה