כללי איך מוסיפים עמודים לPDF

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי אם יש דרך לעשות זאת:
קיבלתי קובץ סגור של PDF ואני צריכה להכניס בו עוד עמודים (בין עמודים מסוימים)
זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
כן בהחלט! יש בצד לשונית שכת' שם PAGE לחצי עליה יפתח לך בצד לשונית ובה העמודים תגררי את הPDF לאן שאת צריכה........

• הוסף לסימניות
בהנחה שיש לך Acrobat Pro, אפשרי פשוט לגרור באמצעות העכבר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אולי לא הסברתי את עצמי טוב.
יש לי ספר של 200 עמודים ועלי להכניס באמצע עוד 10 עמודים, כיצד?
כשגררתי מסמך לבפנים הוא פשוט פתח לי קובץ נפרד.

• הוסף לסימניות
בלשונית בצד, איפה שרואים תצוגה מוקטנת של כל העמודים- לוחצים לחיצה ימנית, נפתחת שורה של אפשרויות. האפשרות הראשונה- הוסף עמודים. לחצת עליה, נפתח חלון של הוספה, ואת מוסיפה את מה שאת צריכה. אפשר גם להחליף את הסדר של העמודים- ע''י אפשרות של ''החלף עמודים''.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;717789:
בלשונית בצד, איפה שרואים תצוגה מוקטנת של כל העמודים- לוחצים לחיצה ימנית, נפתחת שורה של אפשרויות. האפשרות הראשונה- הוסף עמודים. לחצת עליה, נפתח חלון של הוספה, ואת מוסיפה את מה שאת צריכה. אפשר גם להחליף את הסדר של העמודים- ע''י אפשרות של ''החלף עמודים''.
בהצלחה

תלוי באיזה גירסה של הAcrobat Pro, יש גירסאות ישנות יותר שזה קצת אחרת.

• הוסף לסימניות
ועכשיו לעוד שאלה:
כיצד אני מכניסה איור לתוך עמוד קיים? (קובץ PDF)

• הוסף לסימניות
אפשר בצורה מייטבית ע"י Foxit PDF Editor
יש לך?

• הוסף לסימניות
אם האיור נמצא בקובץ PDF, אפשר ע"י:
Tools, Advanced Editing, Toochup Object Tool
לבחור את הציור, להעתיק אותתו, ולהדביק אותו בקובץ ובמקום הרצוי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!!!!!!!!

מה הייתי עושה בלעדיכם?:confused::)

• הוסף לסימניות
עובדת עוד קצת עד שהיית מוצאת את זה לבד.

• הוסף לסימניות
בכולופן, מומלץ עדיף וקל יותר עם Foxit PDF Editor

• הוסף לסימניות
היה לי את הלשונית 'עמודים'
אבל כנראה בגלל לחיצה מסויימת הלשונית נמחקה נמחקה

איך מחזירים אותה את הלשונית'עמודים'

• הוסף לסימניות
:confused:
אשמח לעזרתכם!!!!
עשיתי לחיצה ימנית כמו שאמרו כאן וללא נפתחו לי האופציות של הוספת עמודיםלמרות כל ההסבר המפורט להוספת עמודים בPDF אני פשוט לא מצליחה לעשות זאת.
אשמח לעזרתכם הדחופה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה