דרוש מידע איך מורידים דבק רפואי שנדבק לשמיכה פרוותית?

• הוסף לסימניות
שמיכה יפה ויקרה שנדבקה אליה חתיכה של דבק רפואי שפשוט לא יורדת!
ניסינו במגוון דרכים אבל הדבק מודבק חזק באופן בלתי ניתן להפרדה כלל.

אנחנו לאחר ייאוש.
לגזור את השמיכה לא בא בחשבון
אולי למישהו כאן יהיו הפתרונים...

• הוסף לסימניות
על הדרך ומקפיצה לך
אולי גם יועיל לנו, איך מסירים ממכנסים טובות של חליפה דבק סופר 7?

• הוסף לסימניות
WD-40, תרסיס שממיס דבקים,
ממליצה מאד.
מוריד גם מסטיק מבגדים ושיער.

להשיג בחנויות טמבור.

1731450775550.png

• הוסף לסימניות
על הדרך ומקפיצה לך
אולי גם יועיל לנו, איך מסירים ממכנסים טובות של חליפה דבק סופר 7?
יש בטמבורים גדולים חומר או תרסיס להסרת סופר 7 אבל אני לא יודע איך הבגד יקבל אותו אז תנסו בפינה נסתרת לפני כמו בחלק הפנימי של המכפלת למטה וכדומה

• הוסף לסימניות
Wd40 נשמע מצויין. ותנסו גם עם k300 התרסיס הצהוב של סנו להדברת מקקים

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים!
אבל הבעיה שלי היא סבוכה יותר,
עוד לא הגעתי לשלב הכתמים של הדבק,
אני קודם כל צריכה סיוע בהורדת הדבק עצמו, שנדבק לפרווה במלקחיים של ברזל (מעין חתיכת סלוטייפ בלתי ניתנת להסרה...:confused:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים!
אבל הבעיה שלי היא סבוכה יותר,
עוד לא הגעתי לשלב הכתמים של הדבק,
אני קודם כל צריכה סיוע בהורדת הדבק עצמו, שנדבק לפרווה במלקחיים של ברזל (מעין חתיכת סלוטייפ בלתי ניתנת להסרה...:confused:)
נסי לרסס, אולי הדבק ימס ויהיה קל להסיר את רצועת הדבק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה