איך מורידים דבק 3 שניות מהידיים?

• הוסף לסימניות
תוך כדי עבודה נשפך קצת על האצבעות.
אני יודעת שזה יורד עם הזמן. אבל יש דרך לקצר את התהליך?

• הוסף לסימניות
פשוט מגרדים עם סכין, כמובן בזהירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1401702:
סקוצ'ברייט

בעדינות.
זה יורד אבל נשאר סימן כמו של כוויה של חומר ניקוי- העור נהיה מחוספס.

• הוסף לסימניות
עם הזמן זה יורד הכי פשוט במקלחת לאט לאט וזהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1401661:
תוך כדי עבודה נשפך קצת על האצבעות.
אני יודעת שזה יורד עם הזמן. אבל יש דרך לקצר את התהליך?

אם זה על קצות האצבעות, כל כתיבת הודעה תקצר את התהליך.:)

• הוסף לסימניות
אבן ספוגית או כל משייף המיועד להסרת עור יבש.
מנסיון עובד נהדר.

• הוסף לסימניות
אולי תנסו עם אמה פיירי?
בדיוק קראתי שהוא מוריד כתמים קשים

• הוסף לסימניות
מים חמים בזהירות!
קרה לי שנסעתי עם אחותי לירושלים ובדרך באוטובוס נפתחו לי הנעליים
קנינו בכל בדולר דבק 3 שניות בשביל להדביק..ומשום מה כשבאתי לפתוח כמעט כל התכולה נשפחה לי על היד וזה שרף!!!
משהו כמו 20 דקות עמדתי עם הברז ושיפשפתי...

• הוסף לסימניות
מקפיץ.
מישהו יודע אייך להוריד מרהיט?

• הוסף לסימניות
מקפיצה מישהוא יודע איך להוריד מבגד?

• הוסף לסימניות
יורד לבד מהידיים ,בגד אולי הרתחה יכול לעזור בזה כמובן רק בגד שראוי להרתחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה