דרוש מידע איך מורידים דם מבגד - הנה הפטנט

• הוסף לסימניות
בעלך חזר מהספר והצווארון של החולצה מוכתם בדם?
(אני פונה אליך כי הוא מן הסתם אפילו לא שם לב, אז איך את מצפה שיחשוב לנקות לבד?...)
הילדה ח"ו פתחה את הראש והחולצה מקושטת?
חתכת פלפלים וגם את קצה האצבע ונמרח על החולצה החדשה?
יש פתרון, אל דאגה,
פשוט תמרחו קצת רוק של בעל הדם. זה עובד מדהים.

רק בשמחות!
בדוק ומנוסה,

• הוסף לסימניות
מים קרים מוציא כתמי דם טריים.אפשר אפילו לשים קרח.גם קליה עוזר שמים קצת ומיד מכניסים למכונה.אם שטפתם הבגד במים חמים הוא יקבע את הדם ואז לא ניתן להוריד הדם.

• הוסף לסימניות
אחרי שהבן שלי פתח את הראש בגינה, ואישה צדיקה תלשה מיד סדין לָבָן מהעגלה, וכמובן היה ספוגגג דם,
זה היה בשבת, אז גם הספיק להתייבש,
שמתי מלא אוקסיג'ן, כביסה ב60 מעלות ויצא נוצץ ב"ה!!!!
אם הייתי צריכה לשים רוק על כמויות הדם שהיו שם, הייתי צריכה עירוי אחר כך..

לילד שלום ב"ה, מלבד צלקת בראש שלא גדל שם שיער, יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
סורי שאני מקפיצה פוסט כ"כ ישן...
אבל עדיין רלוונטי:)
מה אני עושה אם כבר כיבסתי את הבגד?
(שמתי בכביסה הרבה אוקסיג'ן, לא ירד:(
אין תקווה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה