איך מורידים וידאו מאתר הידברות?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר להוריד משהו מהידברות VOD דרך הכפתור הרגיל?
הוא כל הזמן מבקש שאני ארשם אבל לא באמת שולח את טופס ההרשמה...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר להוריד משהו מהידברות VOD דרך הכפתור הרגיל?
הוא כל הזמן מבקש שאני ארשם אבל לא באמת שולח את טופס ההרשמה...
f12 (או לחצן ימני בעכבר/במקלדת ואז לבחור בדיקה)
ואז ללחוץ Ctrl+Shift+C
לבחור את הכפתור 'הורד' מתחת לסרטון
ככה זה אמור להראות (בתמונה)
להעתיק את הקישור (אפשר ללחוץ עליו פעמיים כדי להדגיש בקלות) ולהדביק בכרטיסיה חדשה
בצד ימין למטה שלוש נקודות והורד
1744932087107.png

• הוסף לסימניות
אשמח להסבר כיצד ניתן להוריד וידאו ושיעורים מאתר הידברות.

תודה
יש צאט של הידברות (לנשים בלבד אבל) ששולחים שם סרטונים של הידברות מורדים...
אם את רוצה אני יכולה לחבר אותך, אבל צריכה את המייל וקצת בעיה לשלוח כאן---

• הוסף לסימניות
f12 (או לחצן ימני בעכבר/במקלדת ואז לבחור בדיקה)
ואז ללחוץ Ctrl+Shift+C
לבחור את הכפתור 'הורד' מתחת לסרטון
ככה זה אמור להראות (בתמונה)
להעתיק את הקישור (אפשר ללחוץ עליו פעמיים כדי להדגיש בקלות) ולהדביק בכרטיסיה חדשה
בצד ימין למטה שלוש נקודות והורד
צפה בקובץ המצורף 1943890
יש צאט של הידברות (לנשים בלבד אבל) ששולחים שם סרטונים של הידברות מורדים...
אם את רוצה אני יכולה לחבר אותך, אבל צריכה את המייל וקצת בעיה לשלוח כאן---
תודה רבה!!!
הצלחתי להוריד...
בקשר לצאט אני באמת מעדיפה לא לרשום פה את המייל...
אבל תודה על הרצון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה