מירי ממודיעין עילית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
התלכלכה לי שמלה לבנה ממיקאפ יש איך להוריד????????
אשמח לעיצות השמלה הזו מאוד חשובה לי
תזכו למצוות.
אשמח לעיצות השמלה הזו מאוד חשובה לי
תזכו למצוות.
תנסי עם פיירי (עדיף הורוד-פחות חומר פעיל) לשים על הכם ולשפשף עם האצבע-מנסיון ירד לי
תודה רבה על התגובות המהירותקצף גילוח מנסיון עובד מושלם!!!
הכל מתנקה כלא היה![]()
לא יאומן- אבל עובד פצצה, אצלי הוא נמצא בין חומרי הכביסהקצף גילוח מנסיון עובד מושלם!!!
הכל מתנקה כלא היה![]()
מה? באמת...???קצף גילוח מנסיון עובד מושלם!!!
הכל מתנקה כלא היה![]()
חבלמה? באמת...???
לחינם אמרתי קדיש על כל הבגדים שהתלכלכו לי מהבז' הבז'י הזה?)
כן ממש חבלחבל
היית שואלת אותי
זה הציל לי הרבה בגדים![]()
בדרך כלל יש בהם שמן.מגבונים להסרת איפור
כתמי שמן משחת שיניים מסירה.בדרך כלל יש בהם שמן.
אני ניקיתי איתם בגד ואז נהייה לי כתם של שמן
???יצא מושחם!!
ירד לך בשפשוף או במכונה?שבוע שעבר גם קרה לי,
רססתי אוקסיגן, שפשפתי עם מברשת שיניים, רססתי שוב.
הכנסתי למכונת כביסה של 15 דקות
יצא מושלם!!
חסום!בדיוק בשביל זה יש אפליקציה מיוחדת בשם כל כתם שמדריכה כיצד להסיר את כל סוגי הכתמים
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים