עזרה איך מורידים כתמי צבעי ידיים/גואש מבגדים???

• הוסף לסימניות
הילדה חזרה מהמעון עם הפוטר הבז' חצי בצבע תכלת...
הגננת כמובן: אל תדאגי, זה יורד בכביסה!
המכונת כביסה מתנגדת לטענה, ואחרי 4 כביסות עם אוקסיג'ן וקליה, ריסוס מסיר שומנים וכיבוס, הכתם זורח וממאן לרדת.
עצות?!?!?!

• הוסף לסימניות
מצאתי 2 עצות שפורסמו כאן בפורום עצות:
1.להשרות את הבגד עם אבקת כביסה וסודה לשתייה למשך חצי שעה ולהכניס למכונה לכביסה רגילה
2.לשים את הבגד מתחת למים זורמים ואח''כ לשפשף עם מברשת וסבון מוצק
לא מנסיון!

• הוסף לסימניות
פעם הבת שלי חזרה עם מעיל מלוכלך בגואש, ניסיתי להשרות בחומץ וגם לשפשף עם משחת שיניים, הרוב ירד ומה שלא ירד במשך הזמן.

נ.ב. לגן/ מעון תשלחי עם בגדים פשוטים חבל להשקיע

• הוסף לסימניות
פעם הבת שלי חזרה עם מעיל מלוכלך בגואש, ניסיתי להשרות בחומץ וגם לשפשף עם משחת שיניים, הרוב ירד ומה שלא ירד במשך הזמן.

נ.ב. לגן/ מעון תשלחי עם בגדים פשוטים חבל להשקיע
מה הכוונה חומץ / משחת שיניים , אפשר להסביר יותר איך עושים ?
התלכלכה לי הכיפה של הבן (דווקא לא במעון ולצערי שם עוד יותר מתלכלכים ..) בורוד מזוויע ואני ממש מקווה להציל אותה.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה חומץ / משחת שיניים , אפשר להסביר יותר איך עושים ?
התלכלכה לי הכיפה של הבן (דווקא לא במעון ולצערי שם עוד יותר מתלכלכים ..) בורוד מזוויע ואני ממש מקווה להציל אותה.
הכוונה שהשרתי את האזור המלוכלך בחומץ ושיפשפתי במשחת שיניים עם מברשת. וגם כיבסתי ברצף כמה פעמים.
לא היה לי מה להפסיד, כי זה או לזרוק או להוריד אז ניסיתי מה שאפשר.
כיפה ניסית לכבס?

• הוסף לסימניות
הכוונה שהשרתי את האזור המלוכלך בחומץ ושיפשפתי במשחת שיניים עם מברשת. וגם כיבסתי ברצף כמה פעמים.
לא היה לי מה להפסיד, כי זה או לזרוק או להוריד אז ניסיתי מה שאפשר.
כיפה ניסית לכבס?
כיבסתי אני מקווה שלא אבד הסיכוי ,
כמה זמן להשרות ?

• הוסף לסימניות
כיבסתי אני מקווה שלא אבד הסיכוי ,
כמה זמן להשרות ?
מקווה בשבילך שהצבע ירד!
תשרי בחומץ כמה דקות ותשטפי במים
תראי אם יורד, אם חלק ירד אז תמשיכי להשרות עוד ולשטוף.
ואז לשפשף בעדינות עם משחת שיניים.

• הוסף לסימניות
מקווה בשבילך שהצבע ירד!
תשרי בחומץ כמה דקות ותשטפי במים
תראי אם יורד, אם חלק ירד אז תמשיכי להשרות עוד ולשטוף.
ואז לשפשף בעדינות עם משחת שיניים.
זה לא עוזר :(
מה עושים ?
כתם ורוד על כיפה אפורה. אולי מחר זה יהיה באופנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה