מה הכוונה חומץ / משחת שיניים , אפשר להסביר יותר איך עושים ?פעם הבת שלי חזרה עם מעיל מלוכלך בגואש, ניסיתי להשרות בחומץ וגם לשפשף עם משחת שיניים, הרוב ירד ומה שלא ירד במשך הזמן.
נ.ב. לגן/ מעון תשלחי עם בגדים פשוטים חבל להשקיע
הכוונה שהשרתי את האזור המלוכלך בחומץ ושיפשפתי במשחת שיניים עם מברשת. וגם כיבסתי ברצף כמה פעמים.מה הכוונה חומץ / משחת שיניים , אפשר להסביר יותר איך עושים ?
התלכלכה לי הכיפה של הבן (דווקא לא במעון ולצערי שם עוד יותר מתלכלכים ..) בורוד מזוויע ואני ממש מקווה להציל אותה.
כיבסתי אני מקווה שלא אבד הסיכוי ,הכוונה שהשרתי את האזור המלוכלך בחומץ ושיפשפתי במשחת שיניים עם מברשת. וגם כיבסתי ברצף כמה פעמים.
לא היה לי מה להפסיד, כי זה או לזרוק או להוריד אז ניסיתי מה שאפשר.
כיפה ניסית לכבס?
מקווה בשבילך שהצבע ירד!כיבסתי אני מקווה שלא אבד הסיכוי ,
כמה זמן להשרות ?
זה לא עוזרמקווה בשבילך שהצבע ירד!
תשרי בחומץ כמה דקות ותשטפי במים
תראי אם יורד, אם חלק ירד אז תמשיכי להשרות עוד ולשטוף.
ואז לשפשף בעדינות עם משחת שיניים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים